Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Digital 4C. Una mirada al futur digital des de la cultura.

Des del 27/02/2014 - 09:00
hasta el 28/02/2014 - 14:00
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Digital 4C
Digital 4C

El món digital està suposant canvis importants en el nostre dia a dia. La manera en què ens orientem, ens comuniquem, ens relacionem, aprenem, és diferent.

El món digital està suposant canvis importants en el nostre dia a dia. La manera en què ens orientem, ens comuniquem, ens relacionem, aprenem, és diferent. Aquesta realitat també afecta els creadors dels diferents sectors de la cultura. Ha canviat el model de consum, producció i monetització de les obres culturals i artístiques i cal que els creadors arribin a comprendre i usar nous llenguatges i noves formes de producció i de comunicació.

Per això, el Departament de Cultura ha creat un nou esdeveniment, el Digital 4C, amb la intenció de ser una eina essencial en aquest apropament entre el tecnològic i el cultural.

Contingut Cultural i Creatiu Català són les 4 C del Digital 4C (que en anglès es pronuncia com Digital foresee, una mirada al futur digital). Un projecte que neix amb dos objectius clars partint de l’essència de la innovació i de mirada al futur:

  • apropar els artistes i les empreses culturals catalanes a totes les vessants dels continguts digitals i a les seves diferents plataformes d’explotació.

  • potenciar la diferenciació i l’expertesa dels artistes i les empreses culturals catalanes i fer-los fort en la creació de continguts digitals

L'assistència és gratuïta. Cal formalitzar la inscripció emplenant aquest formulari. La data límit per realitzar la inscripció és el 21 de febrer.

Detalls del curs

Fecha: 
De Jueves, 27 Febrero, 2014 - 09:00 hasta Viernes, 28 Febrero, 2014 - 14:00
Lugar:
Arts Santa Mònica
La Rambla, 7 Barcelona
Etiquetes: