Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Com incorporar els dispositius mòbils a l'aprenentatge a Catalunya?

23/09/2014
de 18:30 a 20:30
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Aprenentatge mòbil. Imatge CC BY-NC 2.0 de Jonathan Nalder (Flickr)
Aprenentatge mòbil. Imatge CC BY-NC 2.0 de Jonathan Nalder (Flickr)

Als països desenvolupats, 4 de cada 5 persones posseeixen i utilitzen un telèfon mòbil.

Als països desenvolupats, 4 de cada 5 persones posseeixen i utilitzen un telèfon mòbil. Són moltes les experiències d'educadors, educadores i alumnes que utilitzen dispositius mòbils per accedir a una gran varietat de continguts educatius, parlar i compartir informació amb altres educands, sol·licitar suport a companys, companyes i professorat, crear continguts de manera col·laborativa, etc.

Davant d'aquest context tan divers, la comunitat internacional representada per la UNESCO ha definit unes polítiques d'aprenentatge mòbil que volen servir com un marc de treball per als diferents països membres. El Centre UNESCO de Catalunya, la Fundació Jaume Bofill i la UNESCO et conviden a conèixer-les el 23 de setembre, a les 18.30 hores, al CaixaFòrum (Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8 de Barcelona).

En l'acte es debatrà sobre les recomanacions d'aquest informe de l'Organització de les Nacions Unides per a la Educació, la Ciència i la Cultura (UNESCO) i sobre les estratègies que es podria adoptar a Catalunya per donar resposta a escenaris d'aprenentatge més rics i complexes.

Hi participaran David Atchoarena, director de la Divisió de Desenvolupament del Professorat i Educació Superior a la UNESCO, i Mercè Gisbert Cervera, coordinadora del Fòrum Internacional d'Educació i Tecnologia i del Departament de Pedagogia de la Universitat Rovira i Virgili. Moderarà Eduard Vallory, president del Centre UNESCO de Catalunya.

Per assistir-hi cal realitzar la inscripció a través d'aquest formulari. Hi haurà servei de traducció simultània al català i a l'anglès. La presentació es podrà seguir per streaming i també a través de Twitter amb l'etiqueta #perspectivesbofill.

Més informació

 

Detalls del curs

Fecha: 
Martes, 23 Septiembre, 2014 - De 18:30 hasta 20:30
Lugar:
CaixaFòrum
Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8 Barcelona

Añadir nuevo comentario

Plain text

  • No se permiten etiquetas HTML.
  • Las direcciones de las páginas web y las de correo se convierten en enlaces automáticamente.
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.
CAPTCHA
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.
CAPTCHA de imagen
Introduzca los caracteres mostrados en la imagen.