Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

8 de febrer, Dia de la Internet Segura

Publicado el 07/02/2011
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Logotip Dia Internacional de la Internet Segura 2011
Logotip Dia Internacional de la Internet Segura 2011

L'Oficina Tècnica d'Òmnia ha creat un bloc on ofereix consells, activitats i recursos sobre seguretat. A més, podeu seguir el hashtag #seguretatenxarxa a Twitter per estar al dia de tot el que es va publicant al bloc i per conèixer les activitats que realitzen els Òmnia.

El Dia Internacional de la Internet Segura (Safer Internet Day) se celebra des del 2004, un dia del mes de febrer. Promoguda per la Comissió Europea i organitzada per INSAFE, molts països europeus i d'arreu del món es sumen a aquest esdeveniment.

Cada cop creix més la conscienciació al voltant de la necessitat de mantenir la nostra privacitat i seguretat en la xarxa i, cada any, són més les organitzacions que s'afegeixen a aquesta celebració, preparant tallers, activitats, materials, etc.

L'Oficina Tècnica d'Òmnia us ofereix el bloc Seguretat en Xarxa, on trobareu consells, activitats i recursos que us poden ser útils per organitzar alguna activitat durant el Dia de la Internet Segura i també durant la resta de l'any, ja que, la seguretat cal tenir-la en compte sempre. Seguiu el hashtag #seguretatenxarxa a Twitter per estar al dia de tot el que es va publicant al bloc i per conèixer les activitats que realitzen els Òmnia.