Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

24 hores al dia amb l'smartphone a l'abast de la mà

Publicado el 26/02/2013
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Smpartphones. Fotografia amb llicència CC BY 2.0 de la galeria Flickr de philcampbell: http://www.flickr.com/photos/clanlife/6369804665/
Smpartphones. Fotografia amb llicència CC BY 2.0 de la galeria Flickr de philcampbell: http://www.flickr.com/photos/clanlife/6369804665/

El 79% de la població espanyola té telèfon mòbil, però no qualsevol, la gran majoria són smartphones, és a dir, telèfons intel·ligents. Així, la penetració de smartphones és del 63,2%, sent l'estat líder en Europa. A més, el 91% dels usuaris dels telèfons intel·ligents els tenen a l'abast de la mà les 24 hores del dia, set dies a la setmana.

Aprofitem el Mobile World Congress 2013 que està tenint lloc aquests dies a Barcelona per revisar dades mundials sobre la tecnologia mòbil i la connectivitat. Segons dades facilitades pel Mobile World Centre Espai Movistar, al món hi ha 6.391.856.049 dispositius mòbils connectats, que equivaldrien al 87% de la població mundial. En canvi, són la meitat, 3.148.041.465, les persones que tenen telèfon mòbil. A Austràlia, per exemple, el 93% de la població disposa de telèfon mòbil, mentre que a Corea del Nord aquesta xifra baixa fins al 6%.

Cada cop més gent es connecta a Internet a través d'aquests dispositius i es calcula que el 2014 la connectivitat a Internet a través de mòbil superarà les connexions a través de l'ordinador. Per al 2015 el 50% de la població mundial estarà connectada.

Ara com ara Taiwan és el país amb l'índex més elevat de persones connectades, seguit per Austràlia, Singapour, Finlàndia, Hong Kong, Corea del Sud, Estònia, Dinamarca, Albània i Japó.

Consultar el correu electrònic o participar a les xarxes socials són algunes de les accions que realitzem des dels mòbils intel·ligents. El 75% dels emails s'obren des de dispositiu mòbil i de mitjana passem 24 minuts connectats/des a Facebook i 21 minuts al Twitter.

Davant això, el món de les aplicacions mòbils (apps) creix de manera exponencial. Els usuaris de smartphones tenen una mitjana de 41 aplicacions al mòbil i els darreres 3 anys s'han desenvolupat més de 300.000 apps.

Añadir nuevo comentario

Plain text

  • No se permiten etiquetas HTML.
  • Las direcciones de las páginas web y las de correo se convierten en enlaces automáticamente.
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.
CAPTCHA
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.