Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Al setembre, nous cursos al Punt TIC Palau Falguera

Publicado el 03/09/2014
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Nous cursos al Punt TIC Palau Falguera
Nous cursos al Punt TIC Palau Falguera

Al Punt TIC Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat han preparat una selecció de cursos amb l'objectiu d'ajudar als alumnes a assolir els seus objectius en el camp d'Internet i les noves tecnologies.

Per exemple, et conviden a conèixer Google. Sí, ja saben que l'utilitzes cada dia per fer cerques o consultar adreces al Maps, però segur que no coneixes moltes de les seves funcionalitats com l'Sky, l'Art Project o el Ngram. Formant-te a Palau Falguera els podràs descobrir!

Tant si la teva passió és pintar, com fer pastissos, o amb el que més gaudeixes és viatjant i t'agradaria explicar les teves aventures, et conviden a que comparteixis els teus hobbies o aficions amb la creació d'un blog.

Si la teva passió són els vídeos, t'ofereixen un taller sobre vídeos, on podràs aprendre com publicar els vídeos a plataformes com Youtube i com aconseguir moltes visites.
WhatsApp, Line, Viber...saps quina és la millor aplicació per estar en contacte amb els teus amics i familiars? I per consultar el temps que farà demà? El taller de les top 10 aplicacions de mòbil per la vida diària et serà de gran utilitat per donar resposta a aquestes preguntes i descobrir tot el potencial del teu telèfon mòbil. I si el que t'agradaria és aprofitar al màxim la teva càmera de fotos digital t'aconsellem que t'apuntis al nou taller de fotografia digital perquè aprenguis a conservar tots els teus records i vivències.

També pots aprendre a fer servir els codis QR. Encara no saps el que són? Doncs al Punt TIC Palau Falguera t'ho expliquen! Descobreix com accedir de manera instantània a la informació que amaguen i a crear el teu propi codi.

A més, no ens oblidem dels més petits i han preparat un taller infantil on podran aprendre a crear dibuixos en moviment alhora que es diverteixen i comencen a treballar amb les noves tecnologies.

A banda de tot això, també segueixen oferint el taller d'oficina mòbil perquè aprofitis totes les eines 2.0 per treballar des de qualsevol lloc, a més del clàssic taller d'iniciació al PC.

Informa't al Punt TIC Palau Falguera (C/ Falguera, 6), trucant al 93 666 61 80 o enviant un correu a telecentre[arrova]santfeliu.cat.

Font: Notícia de Sant Feliu Innova