Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Una trentena de persones finalitzen un curs d'inserció laboral, a l'Alt Urgell

Publicado el 04/05/2015
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Realitzant la prova ACTIC al CETAP. Font: Pàgina de Facebook del CETAP
Realitzant la prova ACTIC al CETAP. Font: Pàgina de Facebook del CETAP

El 30 d’abril ha finalitzat el programa Mesures Actives d’Inserció per a destinataris de la Renda Mínima d’Inserció (RMI) que s’ha desenvolupat durant 5 mesos al CETAP de l’Alt Urgell. L’objectiu del programa ha estat posar a l’abast dels usuaris del programa un seguit de recursos formatius i ocupacionals per tal de situar-los en una millor posició davant la recerca de feina.

El programa s'ha desenvolupat a través d’itineraris personalitzats. La tutorització l’ha dut a terme el tècnic d’inserció, a través d’entrevistes individualitzades seguint els respectius plans individuals, com també a través d’un acompanyament en les sessions grupals i seguiment durant les pràctiques no laborals en empreses del mercat ordinari.

Les sessions formatives han estat una part molt important del programa en què s’han pogut treballar conceptes com ara el mercat laboral, eines i canals de recerca de feina, motivacions i interessos, procés de selecció, emprenedoria, habilitats socials i noves tecnologies. En aquest darrer punt cal destacar que s’ha aconseguit un 60% d’acreditacions de l’ACTIC (acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació).

Alguns dels beneficiaris del programa han realitzat les pràctiques d’una durada màxima de 100 hores en empreses del territori, majoritàriament en els àmbits de l’atenció a la tercera edat i de la fusteria.

Aquest programa ha estat finançat pel Fons Social Europeu i el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i s’ha implantat a l'Alt Urgell a través del Consell Comarcal.

Font: Blog del CETAP - Punt TIC de l'Alt Urgell

Añadir nuevo comentario

Plain text

  • No se permiten etiquetas HTML.
  • Las direcciones de las páginas web y las de correo se convierten en enlaces automáticamente.
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.
CAPTCHA
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.
CAPTCHA de imagen
Introduzca los caracteres mostrados en la imagen.