Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

El CTC de Masquefa ofereix un curs en línia d'Access

Publicado el 30/05/2012
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Logo CTC Masquefa
Logo CTC Masquefa

El Centre Tecnològic Comunitari (CTC) acollirà el mes de juliol un curs d’Acces (el programa de gestió de bases de dades) que es podrà fer totalment online i sense necessitat de personar-se a les classes. Aquest serà el primer curs en línia que organitza l’Ajuntament amb la voluntat de facilitar l’accés a la formació a les persones que tenen dificultats de disponibilitat per assistir a les sessions.

El curs d’Access arriba després dels bons resultats que van obtenir les dues edicions d’un monogràfic també online sobre el certificat digital i els tràmits online amb les administracions, amb la diferència que ara es tracta d’un curs de 30 hores lectives.

Les persones que s’inscriguin al curs d’Access podran fer-lo a qualsevol hora i sense moure’s de casa mitjançant un campus virtual que els permetrà interactuar amb els professors, descarregar-se material didàctic, penjar els seus exercicis i treballs, participar en fòrums i fer consultes a l’equip docent.

El curs es farà del 2 al 20 de juliol. El dia 2 tindrà lloc l’única sessió presencial, una presentació en què s’explicarà el funcionament del campus virtual. Es pot escollir entre una presentació al matí (de 08h a 09.30h) o una altra a la tarda (de les 17h a les 18.30h).

Les inscripcions es poden fer online a la pàgina web de l’Ajuntament (www.masquefa.cat), a l’apartat ‘Propers cursos: inscripcions online’. També  presencialment al CTC (avinguda Catalunya, 60).