Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Coneixeu Unite IT?

Publicado el 03/09/2014
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Informació sobre la Maker Party de Punt TIC a Unite IT
Informació sobre la Maker Party de Punt TIC a Unite IT

És una comunitat online de persones interessades en la inclusió digital i la capacitació digital a Europa. Un espai ideal per intercanviar idees i bones pràctiques amb altres dinamitzadors/ores!

El nom d'Unite IT ve de la voluntat d'aquesta xarxa unir Europa a través de l'apoderament digital. Es tracta d'un projecte de la Comissió Europea i compta amb diferents partners, un dels quals és Telecentre-Europe.

L'objectiu principal del projecte és crear una comunitat en línia centrada en recuperar i intercanviar bones pràctiques sobre com les competències digitals poden ajudar els grups en risc d'exclusió a tornar a connectar amb l'aprenentatge, com un mitjà per fomentar l'ocupació, la inclusió social i la cohesió social.

La comunitat és oberta a totes les persones interessades en aquest tema i pretén oferir-los un espai per intercanviar bones pràctiques, compartir recursos i visions en competència digital per a la inclusió, així com per aprofitar les pràctiques reeixides ja existents. A més, ofereix informació sobre esdeveniments, projectes, històries, recursos i bones pràctiques i polítiques a Europa en l'àmbit de la inclusió digital. La llengua que s'hi fa servir és l'anglès.

Per participar-hi cal crear un compte emplenant aquest formulari. També recomanen entrar a formar part d'algun dels grups de treball que hi ha: Igualtat de gènere; Joves i ocupació; Educació, formació i certificació; i Grups vulnerables en risc d'exclusió social.

Des de l'Oficina de Dinamització ja hem començat a fer-hi difusió de les accions de la nostra xarxa.

Te puede interesar también

All Digital Week 2021
Publicado el 22/03/2021
0
¡Fórmate online con el Cibernàrium!
Publicado el 18/01/2021 | Fecha del evento: De 16/02/2021 hasta 31/12/2021
0
Claus per a la inclusió digital a les xarxes socials
Publicado el 04/05/2020
0