Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

L'Òmnia Teb busca la millor foto de la diada de Sant Jordi al Raval

Publicado el 15/04/2015
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Sant Jordi al Raval
Sant Jordi al Raval

El Teb busca fotografies que reflecteixin el barri del Raval durant la diada de Sant Jordi, les activitats que s'hi desenvolupen, el seus veïnat i el teixit associatiu. El premi és un lector de llibres electrònics.

Sant Jordi és una diada especial a tot Catalunya i també al Raval. El veïnat i les entitats del barri surten al carrer i celebren la seva diversitat i riquesa cultural. El Teb, entitat que porta més de 20 anys treballant al barri, se suma a aquesta festa tot organitzant el concurs de fotografia #llegeixambelteb, que es desenvoluparà a través de les xarxes socials.

El concurs busca fotografies que reflecteixin el barri del Raval durant la diada de Sant Jordi i les activitats que s'hi desenvolupen, el seus veïns i veïnes i el món associatiu i comunitari que el caracteritza. Les fotos es poden fer amb qualsevol dispositiu mòbil (tauleta i smartphone) o amb càmera de fotos. Un cop trobada la imatge perfecte només cal seguir aquests passos:

  1. Segueix el compte de  Twitter i/o Instagram de l'entitat: @jovesteb.
  2. Penja la teva fotografia al teu perfil de Twitter i/o Instagram amb l'etiqueta #llegeixambelteb i menciona a @jovesteb.

El termini de presentació comença el 23 d'abril a les 9.00 del matí i finalitza el 26 d'abril a les 24.00h. Un jurat format per persones de diverses entitats del Raval triarà la fotografia guanyadora. Només hi haurà una única foto premiada! El guanyador/a serà notificat a través de les xarxes socials del Teb i de la seva plana web i haurà d'anar a recollir el llibre digital a la seu de l'entitat (Carrer dels Salvadors, 6 Baixos. 08001. Barcelona).

Prepara el teu objectiu i… dispara la millor fotografia!