Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Concurs de curtmetratges "Fem films fem pau"

Publicado el 20/09/2013
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Concurs de curtmetratges "Fem films fem pau"
Concurs de curtmetratges "Fem films fem pau"

El concurs "Fem films fem pau" pretén animar dones de tot el món a crear petits vídeos mostrant la seva mirada sobre les conseqüències de les violències que pateixen les dones als conflictes armats i sobre el paper de les dones en la construcció de pau.

La Plataforma unitària contra les violències de gènere, l'associació Hèlia, Pau Sempre i Col·lectiu Maloka organitzen aquest certamen, que s'adreça específicament a les dones.

Hi poden participar curtmetratges d'entre 30 segons i 3 minuts amb guió i direcció a càrrec de dones. Poden ser dones d'arreu del món i de totes les edats, en grup o individualment. Cada participant podrà presentar com a màxim 3 curtmetratges. Les obres es lliuraran a través de la plataforma de vídeos Youtube, on s'hauran de publicar primer i després compartir l'adreça amb el concurs mitjançant el formulari d'inscripció. El període per participar-hi acabarà el 15 d'octubre de 2013 a les 23.59 hores.

Hi haurà un premi de 1.000 euros al vídeo més votat, i dos premis del jurat, un de 1000 euros al millor vídeo, i un per a participants menors de 20 anys dotat amb 400 euros. L'acte de lliurament de premis tindrà lloc el dia 23 de novembre a les 19.00 hores, en el marc del IX Fòrum contra les violències de gènere, a l'Espai Francesca Bonnemaison de Barcelona (Sant Pere Més Baix, 7. Barcelona).

Te puede interesar también

Wemin Raval 2021
Publicado el 19/04/2021 | Fecha del evento: De 26/04/2021 hasta 30/05/2021
0