Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Concurs fotogràfic per donar a conèixer Catalunya a través d'Instragram

Publicado el 12/07/2012
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Concurs Catalunya Experience
Concurs Catalunya Experience

El certamen Catalunya Experience us convida a fotografiar els elements més característics de la cultura catalana o algun paisatge de la nostra geografia i penjar-la a la xarxa Instagram. Amb les fotografies seleccionades s'organitzarà una exposició al Palau Robert. Teniu fins al 2 de setembre per participar-hi!

L’Agència Catalana de Turisme convoca aquest concurs amb l'objectiu de promocionar Catalunya com a destinació turística de referència. Per participar-hi cal compartir les fotografies a la xarxa Instagram amb l'etiqueta #catalunyaexperience. Instagram és una aplicació mòbil gratuïta que permet als usuaris fer fotos, aplicar uns filtres i compartir-les.

Les fotografies hauran d’estar fetes a Catalunya i incloure un element diferenciador i identificable de Catalunya que ajudi a donar a conèixer els aspectes més rellevants de la cultura catalana (un element gastronòmic, d’indumentària, literari, artístic...) i/o un paisatge de Catalunya.

El concurs s'adreça a totes les persones físiques de 13 anys o més. El termini per participar-hi acaba el 2 de setembre de 2012, a les 22:00 hores.

Es farà una preselecció de 400 fotografies, de les quals el jurat en triarà entre 200 i 300 per tal de fer una exposició al centre d’exposicions del Palau Robert, entre el 5 d’octubre i el 18 de novembre de 2012.

Més informació