Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Posa Lleida a Instagram durant aquesta Festa Major i el Dia Mundial d'Internet

Publicado el 13/05/2013
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Captura de la plana web #comparteixLleida
Captura de la plana web #comparteixLleida

Les imatges de Lleida estaran presents a la xarxa i a Instagram de forma especial durant la Festa Major i el Dia Mundial d'Internet. La tinenta d'alcalde i regidora de Tecnologies, Montse Mínguez, i el regidor de Turisme, Fèlix Larrosa, conjuntament amb la comunitat #igerslleida, han presentat l’activitat #comparteixLleida.

A través d'aquesta proposta totes les fotos penjades en la xarxa a través d'Instagram i amb el hashtag #comparteixlleida es recolliran en una plana web específica creada per l'Ajuntament de Lleida: www.paeria.es/comparteixlleida.

El proper 17 de maig, coincidint amb el Dia Mundial d'Internet, la comunitat #igerslleida i totes les persones que estiguin interessades es trobaran al bar Gilda (smart 2.0) per celebrar la jornada, veure les fotos realitzades i guardonar la que la comunitat elegeixi com la millor. El mateix dia, de les 19.00 a les 20.00 hores, es farà una xerrada\taller d’ús bàsic d'Instagram i altres aplicacions.

Les accions amb Instagram a Lleida continuaran durant tot l'any, per tal de difondre els atractius de la ciutat a través de les imatges a la xarxa i tal com marca el pla operatiu de Turisme de Lleida 2013. #igerslleida agrupa a prop de 870 usuaris de Instagram a Lleida que han pujat més de 32.000 fotos a la xarxa amb aquesta etiqueta. Instagram és una aplicació gratuïta que permet compartir fotos i que compta amb més de 100 milions d'usuaris arreu del món.

Te puede interesar también

Projecte 'Dades x Comerç' de Iniciativa Open Data
Publicado el 06/04/2021
0
Publicado el 29/03/2021 | Fecha del evento: De 13/04/2021 hasta 16/04/2021
0
Imagen del Helicops Mars Ingenuity
Publicado el 22/02/2021
0