Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Comença a València Campus Party, la festa del coneixement compartit

Publicado el 26/07/2010
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Logotip de Campus Party
Logotip de Campus Party

La Ciutat de les Arts i les Ciències de València acull des d'avui, 26 de juliol, i fins l'1 d'agost la XIV Campus Party, on participen 3.400 internautes.

Amb el lema 'El coneixement creix quan es comparteix', els i les protagonistes de Campus Party València seran els propis participants, els quals hi podran presentar els seus treballs i projectes tecnològics. Els organitzadors defensen que "el gran talent de la xarxa" són els participants i per això han volgut destacar les seves iniciatives, a més del treball col·laboratiu.

De tota manera, també participaran a la festa grans figures del món de la tecnologia, com ara, el nord-americà Steve Wozniak, co-fundador d'Apple i un dels creadors del concepte d'ordinador personal, que oferirà una conferència inaugural dimarts, 27 de juliol. També hi participarà el polèmic Oliverio Toscani, un dels millors publicitaris del món, que explicarà el seu punt de vista sobre l'actual evolució de la creativitat i la fotografia, sota el prisma de les noves tecnologies.

Trobareu tota la informació a la plana www.campus-party.es/2010.