Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Citilab i Neàpolis, dos Punt TIC al Mobile World Congress 2013

Publicado el 07/03/2013
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Stands de Neapolis i Citilab al Mobile World Congress
Stands de Neapolis i Citilab al Mobile World Congress

Neàpolis i Citilab van ser els dos representants de la Xarxa Punt TIC al Mobile World Congress 2013, la fira mundial de telefonia mòbil i noves tecnologies. Els dos centres van ser triats per la seva projecció internacional i per ser dos referents d'innovació social a Catalunya.

El Citilab, de Cornellà de Llobregat, i Neàpolis, de Vilanova i la Geltrú, van ser triats per la Generalitat de Catalunya, a través de la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació, per a format part de l'APP Planet, un àrea dedicada al desenvolupament d'aplicacions mòbils i projectes d'innovació col·laborativa. Cal destacar que els dos projectes formen part de la Xarxa Punt TIC i esdevenen un referent com a espais que han donat un pas més en direcció al dibuix del “telecentre del futur”.

Durant els 4 dies del Mobile World Congress ambdós centres van poder compartir el seu projecte amb altres regions del món i buscar sinergies entre els assistents al congrés. De fet, uns i altres van destacar que el Mobile era gran oportunitat per difondre un concepte d'innovació basat en el ciutadà, en les seves experiències i necessitats. Una manera de visibilitzar la importància de les persones en un context més empresarial.

En aquest vídeo podeu conèixer les sensacions i opinions dels representants del Citilab i Neàpolis. 

Te puede interesar también