Roca Estrada, Carles

Catálogo de personas expertas

Imatge de perfil de  Carles Roca Estrada
Territorio de actuación:
Alta Ribagorça i Pirineus

Carles Roca Estrada

Vaig estudiar Enginyeria Técnica en Informàtica de Gestió a la UPC de Vilanova i la Geltrú. Posteriorment vaig realitzar el Màster en Dinamització de la Societat de la Informació i el Coneixement.

Dinamitzo el PuntTIC de l'Alta Ribagorça des de l'any 2003. Des de llavors que, a més de dinamitzar l'espai TIC, i la gent que s'hi relaciona, m'he dedicat sobretot a temes de formació, suport i divulgació de l'ús de les TIC, amb temàtiques que van des de l'alfabetització digital fins a temes més específics.

Actualment, també m'encarrego de fer el reforç escolar als usuaris i usuàries del Centre Obert de l'Alta Ribagorça, per tant, dedico menys temps a la dinamització de la SIC que abans, i les formacions que faig cada cop més són en línia.

Áreas de experiencia

Formació bàsica

Són molts anys els que fa que em dedico a fer formació bàsica, a més d'oferir suport als usuaris i usuàries del PuntTIC que més ho han requerit.

Alfabetització digital

Des del principi d'estar al PuntTIC que em dedico a fer formació d'alfabetització digital, a més d'oferir suport als usuaris i usuàries del PuntTIC que més ho han requerit.

Competències TIC

En els darrers anys, he impartit quantitat de cursos en línia d'ajuda a la preparació del nivell inicial i mitjà de l'ACTIC.

Añadir nuevo comentario

Plain text

  • No se permiten etiquetas HTML.
  • Las direcciones de las páginas web y las de correo se convierten en enlaces automáticamente.
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.
CAPTCHA
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.
CAPTCHA de imagen
Introduzca los caracteres mostrados en la imagen.