Inglés, Anna

Catálogo de personas expertas

Imatge de perfil de  Anna Inglés
Territorio de actuación:
Catalunya

Anna Inglés

Comunicadora Audiovisual Multimèdia i Psicòloga de formació. Em dedico a la comunicació, formació i gestió de les persones. Teixidora de xarxes. Curiosa: m'agrada saber el com i el perquè de les coses i la gent. Tastaolletes digital amb debilitat per Twitter, Instagram i Pinterest. Enamorada de la cultura en general i de la Música en especial. Conèixer persones em sembla una de les aventures més interessants en aquesta vida i posar-les en relació una habilitat innata.

La meva doble vessant formativa m'ha dut a vincular l'aprenentatge, la comunicació i les TIC. Durant la meva trajectòria he realizat tasques de recursos humans, consultoria, producció audiovisual, formació, formació de formadors, periodisme musical, periodisme digital, creació multimèdia i multimèdia pedagògica.
He tingut la sort de dur a terme formacions i projectes al voltant de la participació ciutada, les xarxes de comunicació i web 2.0, la comunitat, el màrqueting, la identitat digital, la seguretat , el periodisme digital, metodologies educatives innovadores, tecnologia mòbil o nous dispositius, entre altres.
Coordinadora de l'oficina tècnica i de dinamització de la Xarxa Punt TIC.

 

Áreas de experiencia

Alfabetització digital

Formadora de tallers d'alfabetització digital en diferents sectors de població .- Joves, Adults, Gent Gran

Competències TIC

Dins del desenvolupament de les tasques i formacions en diferents projectes sempre intento promoure i treballar les diferents competències TIC per a l'autonomia dels individus i el seu millor desenvolupament dins la societat. També he realitzat formacions específiques sobre aquestes competències (formació de formadors).

Comunicació digital

Usuària avançada en l'administració i creació de contingut per a diferents plataformes i en diferents formats. Textos per al context digital, aplicacions multimèdia, eines 2.0, vídeo, material gràfic i gestió de comunitats i xarxes socials.

Metodologia 2.0

Desenvolupament d'activitats pedagògiques basades en la tecnologia i les eines 2.0 per a l'aprenentatge de noves competències digitals a través, sempre que sigui possible, de metodologies innovadores però sobretot participatives.

Añadir nuevo comentario

Plain text

  • No se permiten etiquetas HTML.
  • Las direcciones de las páginas web y las de correo se convierten en enlaces automáticamente.
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.
CAPTCHA
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.
CAPTCHA de imagen
Introduzca los caracteres mostrados en la imagen.