Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

IX Campus d'Emprenedors SeedRocket

Publicado el 18/04/2013
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Logotip de SeedRocket
Logotip de SeedRocket

El IX Campus d'Emprenedors SeedRocket, que tindrà lloc del 21 al 25 de maig a Barcelona, oferirà formació i assessorament a 12 emprenedors/ores amb projectes TIC. Els/les millors tindran la possibilitat de rebre una inversió de fins a 150.000 euros.

SeedRocket, iniciativa privada per a emprenedors/ores amb projectes de base tecnològica, amb la col·laboració de Bertelsmann, Barcelona Activa i ACC1Ó, organitza del 21 al 25 de maig a Barcelona el IX Campus d'Emprenedors. Es tracta d'un esdeveniment que ofereix un complet programa de formació, finançament i acompanyament a emprenedors/ores amb projectes de base tecnològica en fase inicial.

S'hi poden presentar startups d'arreu del món, dels quals, els mentors de SeedRocket seleccionaran 12 per participar-hi. Cal presentar el projecte com a molt tard el 5 de maig (consulteu les bases de participació). La inscripció i presentació del projecte es pot fer emplenant aquest formulari.

Entre les startups que s'hi presentin, es triaran les 12 millors, que seran les que podran participar al campus. Durant els quatres dies de la trobada, assistiran a xerrades, conferències i sessions de workshops amb els mentors de SeedRocket i altres experts de referència del sector d'Internet.

L'últim dia del campus, els emprenedors/ores realitzaran una presentació final davant un nodrit grup d'inversors i business angels, i els/les millors tindran la possibilitat de rebre una inversió de fins a 150.000 euros.

Añadir nuevo comentario

Plain text

  • No se permiten etiquetas HTML.
  • Las direcciones de las páginas web y las de correo se convierten en enlaces automáticamente.
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.
CAPTCHA
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.
CAPTCHA de imagen
Introduzca los caracteres mostrados en la imagen.