Setmanari Punt TIC - núm. 673

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
23 d'octubre - núm. 673

 
 
Membres de l`Associació de Professionals de la Dinamització Social Digital a la JdIS 2017
 
Vols sumar forces amb altres dinamitzadors i dinamitzadores?
 

Un grup de dinamitzadors i dinamitzadores de la Xarxa Òmnia i Punt TIC han creat l'Associació de Professionals de la Dinamització Social Digital. La van donar a conèixer en la Jornada de la Internet Social del passat 21 de setembre. Hi van presentar els resultats de l'enquesta que han realitzat entre persones dinamitzadores i van fer una crida per aconseguir més persones sòcies.

 
 
Trobada de robòtica
 
Darreres places per al curs "Nous Artesans Digitals"
 

Programació i robòtica educativa, disseny i fabricació 3D, internet de les coses... Des de Punt TIC us volem oferir una formació per posar-vos al dia en tots aquests temes amb una mirada sobre les diferents eines que podem fer servir per introduir aquestes noves tecnologies en la nostra pràctica del dia a dia al Punt TIC. El curs començarà el 30 d'octubre i en queden poques places.

 
 
Portada de la plataforma Decidim.Barcelona
 
Curs de participació política a Internet per a persones formadores
 

A principis de novembre l'Ajuntament de Barcelona impartirà el curs "Participació política privada i segura a través de les noves tecnologies". S'adreça especialment a persones que ja estan impartint tallers sobre tecnologies per a adults. Per això, pensem que podria ser de l'interès de les persones dinamitzadores que treballeu a Barcelona. Us hi animeu?

 
 
 
 
LA XARXA
 

Formacions al Telecentre Alta Ribagorça

Formació de tardor en noves tecnologies a l'Alta Ribagorça

El Punt TIC de l'Alta Ribagorça ha donat a conèixer la seva oferta formativa per a aquest trimestre. Ofereix diversos cursos en línia sobre diferents temàtiques.L`Òmnia Xarx@ntoni col·labora en una exposició sobre el còmic en català

Xarx@ntoni col·labora en una expo sobre el còmic en català

L'Òmnia Xarx@ntoni de Barcelona ha col·laborat en l’organització, el disseny de l’espai i en el muntatge de "Vinyetes: història del còmic en català", una mostra cedida pel Consorci per a la Normalització Lingüística de Barcelona. 
 
NOTÍCIES
 

#CoinnovemSabadell

#CoinnovemSabadell, concurs d'idees innovadores per al desenvolupament urbà sostenible

L’Ajuntament de Sabadell convoca el concurs #CoinnovemSabadell, amb l'objectiu de detectar i reculli un conjunt valuós d’idees urbanes innovadores potencialment aplicables a la ciutat.

 

http://punttic.gencat.cat/esdeveniment/womanlidertic-terceres-jornades-internacionals-de

WomanliderTIC: Terceres Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC

La tercera edició de WomanLiderTIC ja té data: tindrà lloc el 16 de novembre, a l'Edifici MediaTIC. Organitzada per Dones en Xarxa, la trobada aposta aquest any per la visibilització d'experiències i estratègies transversals, comptant tant amb emprenedores locals com amb líders internacionals.

 

 

Concurs #SelfieEntrepreneur

Fes-te una selfie amb una persona emprenedora i guanya un viatge a Brussel·les

I-LINC, plataforma europea de les TIC per a l'ocupabilitat dels joves, llança una nova edició del concurs #SelfieEntrepreneur. S'adreça a joves d'entre 18 i 30 anys i els anima a entrevistar una persona emprenedora per tal d'aprendre d'ella i fer-se una foto amb ella.

 
 
 
AGENDA
 
 
m4Social Day 2017 - Les TIC per a tothom
25 d'octubre, Imagina Centre Audiovisual - MediaPRO, Barcelona [+info]
Segones Jornades Metadecidim: Tecnologies per una democràcia en xarxa
Del 26 al 28 d'octubre, Universitat Politècnica de Catalunya, Barcelona [+info]
Jornades GENTALENT
27 d'octubre, Universitat de Barcelona, Facultat d'Economia i Empresa [+info]
Curs en Facility Management
Del 30 d'octubre al 22 de desembre, Citilab, Cornellà de Llobregat [+info]
Seminari "Eines web: El gestor de continguts"
Del 8 de novembre al 8 de desembre, En línia [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC