Setmanari Punt TIC - núm. 672

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
16 d'octubre - núm. 672

 
 
Jornada de la Internet Social 2017
 
Ja tenim el vídeo de la #JdIS 2017!
 

Un centenar de professionals de la dinamització social i digital, administració pública i empreses ens vam aplegar fa uns dies per compartir una nova edició de la Jornada de la Internet Social 2017. Després d'ensenyar-vos què hi va passar a través de les xarxes socials i l'àlbum de fotos, avui compartim amb vosaltres el vídeo amb un recull dels millors moments.

 
 
Foto de grup de l`All Digital Summit 2017
 
L'All Digital Summit 2017, en imatges
 

El 4 i 5 d'octubre hem participat en l'organització de l'All Digital Summit, una trobada al voltant de la innovació i les competències digitals. L'esdeveniment ha comptat amb la participació d'aproximadament 150 persones d'arreu d'Europa. En aquest àlbum podeu veure fotografies de totes les accions realitzades en el marc de la trobada, que no van ser pocs!

 
 
Trobada de robòtica
 
Oberta la inscripció al curs "Nous Artesans Digitals"
 

Programació i robòtica educativa, disseny i fabricació 3D, Internet de les coses... Des de Punt TIC us volem oferir una formació per posar-vos al dia en tots aquests temes amb una mirada sobre les diferents eines que podem fer servir per introduir aquestes noves tecnologies en la nostra pràctica del dia a dia al punt. El curs serà online i començarà dilluns 30 d'octubre.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Activitat a l`Òmnia EMSI de Martorell

Noves activitats al Punt Òmnia EMSI de Martorell

Òmnia EMSI de Martorell ha començat aquest curs escolar 2017-2018 amb novetats en el calendari de tallers i activitats per a totes les persones participants. Per exemple, per primera vegada ha ofert dos monogràfics sobre l’ús dels telèfons intel·ligents.Lliurament de premis dels ALL DIGITAL Awards

Barcelona va acollir el lliurament dels Premis ALL DIGITAL

En el marc de l'All Digital Summit, el vespre del 4 d'octubre va tenir lloc l'acte de lliurament de premis dels ALL DIGITAL Awards. Un projecte europeu on participa el Teb va resultar guanyador en la categoria de millor recurs digital. 
 
NOTÍCIES
 

Formació en programació

Formacions en Front-end i Java per a joves en situació d'atur

Es tracta de cursos gratuïts amb un programa formatiu enfocat a l'ocupació, adreçats a joves d'entre 18 i 29 anys en situació d'atur i inscrits/es en la Garantia Juvenil.

 
 
 
AGENDA
 
 
13a Volcànica
Del 20 al 22 d'octubre, Pavelló Firal d'Olot [+info]
2a edició de la TecnoFESC
Del 21 al 22 d'octubre, Fàbrica de Creació Fabra i Coats, Barcelona [+info]
m4Social Day 2017 - Les TIC per a tothom
25 d'octubre, Imagina Centre Audiovisual - MediaPRO, Barcelona [+info]
Segones Jornades Metadecidim: Tecnologies per una democràcia en xarxa
Del 26 al 28 d'octubre, Universitat Politècnica de Catalunya, Barcelona [+info]
Curs en Facility Management
Del 30 d'octubre al 22 de desembre, Citilab, Cornellà de Llobregat [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC