Setmanari Punt TIC - núm. 668

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
18 de setembre - núm. 668

 
 
TEAC 2016
 
Hi haurà traducció simultània a l'ALL DIGITAL Summit
 

El fet que la llengua vehicular de l'ALL DIGITAL Summit sigui l'anglès et suposa una dificultat? Doncs, no pateixis! Hem aconseguit que a les sessions plenàries de tots dos dies, 4 i 5 d'octubre de 9.30 a 11.00 hores, hi hagi traducció simultània. Podràs escoltar i entendre a la perfecció als i a les ponents internacionals experts/es en competències digitals i innovació!

 
 
Jornada CatLabs a Barcelona el mes de març de 2017
 
Jornada del programa CatLabs: balanç i passos següents
 

El dimecres 27 de setembre tindrà lloc una jornada del programa CatLabs per fer balanç de les actuacions realitzades des de la seva aprovació, el novembre del 2016, i analitzar els passos següents. Es durà a terme a l'Escola d'Administració Pública de Catalunya (Carrer de Girona, 20. Barcelona), de 9.00 a 13.30 hores, i per assistir-hi caldrà realitzar la inscripció.

 
 
JdIS 2016
 
Ens veiem aquest dijous a la #JdIS!
 

Ja és aquí la Jornada de la Internet Social 2017! Aquest dijous, 21 de setembre, ens tornarem a trobar tota la comunitat Punt TIC per compartir i reflexionar plegades! Recordeu, la cita és a les 9.00 hores a Calàbria 66 (C/ Calàbria 66. Barcelona). Encara no us hi heu inscrit? Aquí teniu l'enllaç al formulari! Si parleu de la jornada a les xarxes socials, podeu utilitzar l'etiqueta #JdIS.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Form@carm

Places disponibles per formar-se a la plataforma Form@carm!

Form@carm és la plataforma que utilitza la Regió de Múrcia per oferir formació online en TIC. A través de l'Asociación Comunidad Redes de Telecentros, posa 600 places a disposició de dinamitzadores/ores, dels quals 90 són per a persones de les xarxes que no formen part de l'associació, com és el cas de Punt TIC.Dones de l`Òmnia de Sant Vicenç dels Horts

Dones amb força al Punt Òmnia de Sant Vicenç dels Horts

L'Òmnia de Sant Vicenç dels Horts ha habilitat un espai de trobada per a dones amb l’objectiu que sorgeixi una col·laboració entre les participants. Està destinat a millorar la formació de les dones, així com el seu apoderament social i l’autoestima utilitzant eines TIC i la creativitat.Cartell de la 13a Volcànica

Oberta la inscripció a la 13a Volcànica

Volcànica Lan Party, la festa de les tecnologies de la Garrotxa, arriba a la tretzena edició. Aquest 2017 han decidit organitzar dues festes. Una es va celebrar a principis de juny i del 20 al 22 d'octubre tindrà lloc la segona. El període d'inscripció ja és obert!Acadèmia de Telecentres

Nou cicle formatiu per a dinamitzadors/ores TIC, a l'Acadèmia de la Fundación Esplai

La Fundación Esplai engega una nova edició de l'Acadèmia de Telecentres i Organitzacions Socials. Ofereix 11 cursos en línia, que començaran el 25 de setembre. El període de preinscripció estarà obert fins al 18 de setembre. 
 
NOTÍCIES
 

Formació en línia

Les entitats que volen oferir formacions online estan de sort!

La Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària, a través del Viver de formació, ofereix a les entitats del tercer sector la possibilitat de muntar els seus cursos a una plataforma Moodle i els acompanya i assessora en el procés.

 

Premis Apps & IoT for citizens

La Diputació de Barcelona convoca els Premis Apps & IoT for citizens

La convocatòria busca fomentar la creació de serveis i aplicacions relacionats amb projectes innovadors d’internet de les coses (IoT), que utilitzin la plataforma d’actuadors i sensors SENTILO i que estiguin relacionats amb algun dels àmbits d’actuació de la Diputació de Barcelona o dels municipis de la demarcació.

 
 
 
AGENDA
 
 
Presentació del concurs smartCAT Challenge a PIME i startups
19 de setembre, Auditori Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital, L'Hospitalet de Llobregat [+info]
Curs d’introducció al Business Intelligence amb Power BI
20 de setembre, Mobile World Centre, Barcelona [+info]
Jornada de la Internet Social 2017
21 de setembre, Calàbria 66, Barcelona [+info]
16a Diada de les TIC de Catalunya
28 de setembre, CosmoCaixa Barcelona [+info]
Curs Lightbot per a nens i nenes
29 de setembre, Mobile World Centre, Barcelona [+info]
ALL DIGITAL Summit 2017
Del 4 al 5 d'octubre, CaixaForum Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC