Setmanari Punt TIC - núm. 662

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
10 de juliol - núm. 662

 
 
Foto de grup del TEAC 2016
 
Barcelona acollirà ALL DIGITAL Summit 2017, el 4 i 5 d'octubre
 

Es tracta de la trobada anual de la comunitat ALL DIGITAL (abans Telecentre-Europe) i reunirà líders de xarxes i organitzacions que treballen per millorar les competències digitals de la ciutadania, amb la voluntat de compartir i aprendre els uns dels altres. Les persones implicades en la Xarxa Punt TIC estan convidades a participar-hi! Caldrà realitzar la inscripció abans del 6 de setembre.

 
 
JdIS 2016
 
Reserveu-vos la data: 21 de setembre, Jornada de la Internet Social 2017
 

Ja us podem avançar data i lloc de la Jornada de la Internet Social 2017, així com les temàtiques que s'hi tractaran. Tindrà lloc dijous 21 de setembre, a Calàbria 66, Barcelona. Hi parlarem de competències digitals per a l'ocupabilitat, la innovació social digital i el projecte europeu Smart Pupils. Tindrem, doncs, dues cites importants quan s'apropi la tardor: la JdIS i l'ALL DIGITAL Summit.

 
 
Infografia sobre el suport ofert per Google a Europe Code Week 2016
 
Google busca entitats i escoles que proposin activitats innovadores per a l'Europe Code Week
 

Ofereix ajuts de fins a 2.500 euros a les organitzacions que vulguin realitzar activitats educatives adreçades a infants i joves, en el marc d'Europe Code Week 2017, que es desenvoluparà del 7 al 22 d'octubre. Aquest divendres, 14 de juliol, acaba el termini. Pensem que pot ser una bona oportunitat per als Punt TIC!

 

 
 
 
 
LA XARXA
 

Cartell de les càpsules formatives Catallunya Emprèn a la Ribera d`Ebre

Inscripcions obertes per a les càpsules formatives de la Xarxa Emprèn 2017 a la Ribera d'Ebre

Es realitzaran tres càpsules gratuïtes i de quatre hores de durada cadascuna, adreçades principalment a emprenedors/ores, empresaris i autònoms/es. Totes es duran a terme tant al Telecentre de la Ribera d'Ebre (Seu Comarcal), a Móra d'Ebre, com al Centre d’Empreses "La Ribera", a Flix.Taller d`impressió 3D, a Sant Feliu de Llobregat

Taller d'impressió 3D, a Sant Feliu de Llobregat

En el marc de la programació formativa de juliol, el Punt TIC Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat organitza dos tallers d'impressió 3D, un el divendres 14 de juliol, de 10.00 a 13.00 hores, i l'altre el dilluns 17 de juliol, de 17.00 a 20.00 hores. Tots dos es realitzaran al nou espai que té el Punt TIC a la Biblioteca Montserrat Roig. 
 
NOTÍCIES
 

Cartell de l`Escuela Cívica

Escuela Cívica, un projecte per explorar la ciutadania digital

El mes de juliol s'està desenvolupant a Barcelona un projecte pilot anomenat "Escuela Cívica". Ofereix nou sessions al llarg del mes, on la ciutadania pot aprendre i compartir sobre l'ús de la tecnologia per al bé comú i per millorar el sistema polític i econòmic amb tecnologies cíviques (civic tech).

 

European Youth Award 2017

Convocat el Premi Europeu de la Joventut 2017

El certamen European Youth Award 2017 vol animar els i les joves a mostra el seu potencial per crear solucions tecnològiques innovadores que millorin la societat. S'adreça a joves emprenedors/ores de menys de 33 anys. Termini: 15 de juliol.

 
 
 
AGENDA
 
 
Setmana #OpenData d’estiu
De l'11 al 13 de juliol, Citilab, Cornellà de Llobregat [+info]
Taller d'impressió 3D, a Sant Feliu de Llobregat
Del 14 al 17 de juliol, Biblioteca Montserrat Roig, Sant Feliu de Llobregat [+info]
Curs de robòtica amb Arduino i AppInventor
Del 17 al 21 de juliol, Telecentre de la Ribera d'Ebre, Móra d'Ebre [+info]
womENcourage 2017
Del 6 al 8 de setembre, Universitat Politècnica de Catalunya, Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC