Setmanari Punt TIC - núm. 654

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
15 de maig - núm. 654

 
 
Trobada sobre innovació social digital
 
Jornada sobre els reptes i oportunitats de la ciència i la innovació obertes
 

El 25 de maig tindrà lloc a Barcelona la jornada "El nou paradigma de ciència i innovació obertes: reptes i oportunitats per a Catalunya". Forma part de les jornades de treball sobre l'articulació de la quàdruple hèlix en el sistema d'innovació de Catalunya, emmarcades en el debat actual que hi ha a la Unió Europea. Inscripcions obertes!

 
 
Ludificació i innovació social digital: VIII Jornada Punt TIC i presó
 
Ludificació i innovació social digital: VIII Jornada Punt TIC i presó
 

El 7 de juny torna la Jornada Punt TIC i Presó. Tindrà lloc de 9.00 a 14.00 h, al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, Barcelona. Se centrarà en la innovació social digital, com a estratègia que apodera la ciutadania, i la ludificació, per a les accions formatives i de dinamització. Ja us hi podeu inscriure!

 
 
Foto dels equips guanyadors de la final sènior de Technovation 2017 a Barcelona
 
Quatre equips catalans, a la semifinal del Technovation Challenge
 

El 6 i 12 de maig han tingut lloc les finals estatals del Technovation Challenge, a Madrid i Barcelona. Els equips guanyadors han obtingut passi a la semifinal internacional i els seus projectes d'emprenedoria digital per millorar les necessitats de la societat seran ara avaluats per un jurat internacional.

 
 
 
 
LA XARXA
 

 L`equip Code4Care amb la seva mentora Carme Badia, dinamitzadora de l`e-centre Tremp

Un equip de Tremp, entre les finalistes sènior de Technovation

Les cinc noies han dissenyat una aplicació mòbil per ajudar a les persones amb malalties cròniques a gestionar millor les seves cures mèdiques. Han quedat terceres a la final sènior de Barcelona. La mentora de l'equip ha estat Carme Badia, dinamitzadora de l'e-centre Tremp.Taller de consum ètic i responsable

Taller de consum responsable, al "Urban Social Lab" de Sant Feliu

Sant Feliu de Llobregat forma part de la xarxa catalana d'Urban Lab. L'smart city també té la seva part social i així els dies 15 i 17 de maig els/les participants del Punt TIC Torre del Roser podran conèixer el consum responsable, de la mà d'una emprenedora del programa Yuzz. 
 
NOTÍCIES
 

 Subvencions per incorporar el català en productes i serveis tecnològics

Subvencions per incorporar el català en productes i serveis tecnològics

L'objectiu d'aquesta convocatòria és promoure actuacions destinades a la incorporació de la llengua catalana i de la llengua de signes catalana en productes i serveis tecnològics (aplicacions per a dispositius mòbils, videojocs, programari...). El termini de presentació de sol·licituds acaba el 22 de maig.

 

Girls in ICT Day

Organitza activitats TIC per a noies i dones, en el marc de la Digital Skills and Jobs Coalition!

A través de la Digital Skills and Jobs Coalition (Coalició per les habilitats i les ocupacions digitals), la Comissió Europea anima empreses i organitzacions a realitzar activitats per fomentar les habilitats TIC entre noies i dones, i engrescar-les a triar estudis relacionats amb la tecnologia. Us hi apunteu?

 

Lliurament dels premis mSchools 2016

Últims dies per participar en els mSchools Student Awards

Reconeixen la tasca realitzada per alumnes i docents durant el curs escolar dins el programa mSchools i les seves diferents iniciatives. S'hi poden presentar projectes fins al 21 de maig.

 
 
 
AGENDA
 
 
Taula rodona: Big Data for Big Impact
17 de maig, Mobile World Centre, Barcelona [+info]
Jornada Programa: IX Jornada de Programació i Robòtica Educatives
20 de maig, Citilab-Cornellà, Cornellà de Llobregat [+info]
Edcamp Rural a Verdú
20 de maig, El Castell de Verdú [+info]
Bizbarcelona 2017
Del 31 de maig al 1 de juny, Fira de Barcelona - Recinte Montjuïc [+info]
Jornada "El nou paradigma de ciència i innovació obertes: reptes i oportunitats per a Catalunya"
25 de maig, Sala d'actes de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya, Barcelona [+info]
VIII Jornada Punt TIC i presó: Ludificació i innovació social digital
7 de juny, Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC