Setmanari Punt TIC - núm. 649

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
10 d'abril - núm. 649

 
 
Formació de dinamitzadors/ores
 
Participeu al sondeig sobre formació a Punt TIC!
 

Un any més, des de l'Oficina Tècnica demanem als dinamitzadors/ores de la xarxa que ens donin un cop de mà per pensar i programar futures formacions. Amb aquesta enquesta volem saber sobre quins temes t'interessaria estar format/da o informat/da. En quines experiències t'agradaria involucrar-te com a participant o com expert/a. Tot això per poder oferir-te eines, formacions, recursos i oportunitats que siguin del teu interès.

 
 
Voleu celebrar el Dia de les Nenes a les TIC?
 
Voleu celebrar el Dia de les Nenes a les TIC?
 

Girls in ICT Day se celebrarà el 27 d'abril amb diferents activitats arreu del món. Des de l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC volem animar tots els dinamitzadors i dinamitzadores a organitzar alguna activitat en el marc d'aquesta diada. Apoderar i engrescar les noies perquè coneguin les oportunitats que els poden oferir les tecnologies és tasca de tots i totes, evidentment, també dels Punt TIC. Us hi sumeu?

 
 
Presentació CatLab Tarragona
 
CatLabs: trobades amb agents d'innovació al territori
 

El programa CatLabs s'ha presentat durant els mesos de febrer i març a agents d'innovació al territori de set ciutats catalanes. En un vídeo recollim les impressions d'aquests agents al voltant del que proposa CatLabs. En els propers dies, us compartirem un altre vídeo sobre les aportacions que administracions, universitats, centres de coworking o empresa privada volen fer a CatLabs, per tal d'enriquir el projecte.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Julio Zino a la trobada de Robòtica i Presó de 2015

Participeu per videoconferència al diàleg amb Julio Zino!

El 27 d'abril el Julio Zino oferirà la xerrada "Les TIC a la presó: eines per a la comunicació i participació" a l'Ateneu Barcelonès. Els Punt TIC que tinguin interès la podran seguir en directe a través de videoconferència amb l'opció de participar-hi activament. Us hi animeu? Només cal que contacteu amb l'Oficina Tècnica abans del 20 d'abril.Logotip de l`OpenDataLab

El Citilab acull l'escola ciutadana de dades obertes OpenDataLab

Citilab i Iniciativa Barcelona Open Data impulsen la primera escola ciutadana de dades obertes del Baix Llobregat. Vol esdevenir l’espai referent de divulgació, formació i promoció de l’emprenedoria basada en dades obertes. Es va presentar oficialment el passat 6 d'abril, amb el workshop "El valor d’obrir les dades per la meva organització".3er Campus tecnològic Tria

Inscripcions obertes per al 3er Campus tecnològic Tria

"Campus Tecnològic Tria: tasta la robòtica amb Scratch i Arduino" és el nom de la proposta tecnològica estiuenca de l'Òmnia Tria de Barcelona. Adreçat a joves d'entre 12 i 17 anys, es realitzarà del dilluns 26 de juny al divendres 7 de juliol de 2017. El període de preinscripcions està obert fins al dissabte 22 d'abril.Entrevista Ricard Faura

Entrevista a Ricard Faura sobre innovació social digital

Des del blog de l'Institut de Formació Contínua-IL3 de la Universitat de Barcelona han volgut conèixer en profunditat el programa d'innovació social digital CatLabs i han entrevistat en Ricard Faura, Cap del Servei d'Inclusió i Capacitació Digital de la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital. 
 
NOTÍCIES
 

Participants del Technovation Challenge

Tens 3 hores? Sigues jutge virtual de Technovation Challenge!

Technovation Challenge ofereix a noies d'arreu del món l'oportunitat de convertir-se en emprenedores i líders de tecnologia. L'edició 2017 s'apropa al final i busca persones que revisin les aplicacions mòbils i plans d'empres que estan desenvolupant els grups de joves i els suggereixin millores.

 

Jornada Figueres 2017: Programació, robòtica educativa i impressió 3D

Jornada Figueres 2017: Programació, robòtica educativa i impressió 3D

Serà una jornada monogràfica sobre la programació, la robòtica i la impressió 3D aplicades a l'educació i abastarà totes les etapes educatives, des de la primària fins a la universitat. Organitzada per DIM, Espiral i Tramuntec, tindrà lloc el 21 i 22 d'abril, a Figueres.

 
 
 
AGENDA
 
 
Forum TurisTIC: Tecnologia i turisme sostenible
Del 19 al 20 d'abril, Edifici Imagina, Barcelona [+info]
STEAMConf Barcelona 2017 - 3a Conferència Internacional d'Educació
Del 20 al 22 d'abril, CosmoCaixa Barcelona [+info]
MujeresTech Summit 2017
27 d'abril, Campus de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra, Barcelona [+info]
Les TIC a la presó: eines per a la comunicació i participació
27 d'abril, Ateneu Barcelonès, Barcelona [+info]
Women Techmakers 2017 a Reus
29 d'abril, Fira de Reus [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC