Setmanari Punt TIC - núm. 637

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
16 de gener - núm. 637

 
 
Collaborative Design for Smart Pupils
 
Projecte Collaborative Design for Smart Pupils
 

La Generalitat de Catalunya participa al projecte Collaborative Design for Smart Pupils amb quatre socis francesos i cinc socis catalans. Convida la comunitat educativa a analitzar la seva escola i fer propostes de millora tot utilitzant el mètode de treball cooperatiu. Us oferim un vídeo amb els/les protagonistes.

 
 
Baròmetre del Sector Tecnològic a Catalunya 2016
 
Voleu participar al Baròmetre del Sector Tecnològic a Catalunya 2017?
 

El Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) obre el procés de recepció de propostes per a la realització del Baròmetre del Sector Tecnològic a Catalunya 2017. Es tracta d'un ampli estudi quantitatiu i qualitatiu que fa una anàlisi prospectiva de les tendències del sector.

 
 
L`equip impulsor d`edcamp a Catalunya a la trobada que va tenir lloc a Girona el 26 de novembre de 2016
 
Coneixeu el moviment edcamp?
 

Un edcamp és una trobada oberta on participen persones interessades en l'educació amb l'objectiu de compartir aprenentatges, coneixements, inquietuds i passions. El moviment va sorgir a Filadèlfia, Estats Units, l'any 2010 i s'ha escampat per tot el món. També ha arribat a Catalunya i hi ha programades trobades els propers mesos.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Cursos digitals

Cursos digitals "Estàs ON?" a les Biblioteques de Barcelona

Les Biblioteques de Barcelona acolliran els propers mesos cursos sobre eines digitals adreçats a infants, joves i gent gran. Els tallers es repetiran a diferents biblioteques.Estrenem perfil a Instagram!

L'Oficina Tècnica estrena perfil a Instagram!

La setmana passada vam estrenar perfil a la xarxa social Instagram: @xarxa_punttic. Ara podreu seguir el dia a dia de l'Oficina Tècnica i de la resta de la xarxa al vostre mòbil! 
 
NOTÍCIES
 

Logotip del projecte YouthWork HD

Enquesta per conèixer les necessitats formatives de les persones que treballen amb joves

Diferents organitzacions europees que formen part de la comunitat de Telecentre Europe porten a terme el projecte YouthWork HD. En el marc d'aquesta iniciativa, han llançat una enquesta adreçada a treballadors/ores juvenils, amb l'objectiu de conèixer les seves necessitats formatives. A partir dels resultats obtinguts es desenvoluparà un curs en línia.

 

Crea el teu espai web amb un gestor de continguts

Crea el teu espai web amb un gestor de continguts

Aquesta és una proposta de formació online de la Universitat Oberta de Catalunya. Amb Jordi Solé Mercadé, expert en gestors de continguts, el curs aprofundirà en com aquestes eines faciliten l'actualització i el manteniment de la web. Es realitzarà del 8 de febrer al 8 de març.

 
 
 
AGENDA
 
 
Femtalent Fòrum 2017
20 de gener, Parc Tecnològic - Barcelona Activa [+info]
Col·laborar per ensenyar
21 de gener, Medialab-Prado, Madrid [+info]
II Congrés de Govern Digital
Del 25 al 26 de gener, Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) [+info]
Debats d'educació: Com crear entorns d'aprenentatge motivadors?
31 de gener, MACBA, Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC