Setmanari Punt TIC - núm. 626

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
31 d'octubre - núm. 626

 
 
II Jornada èTIC
 
Reviu la jornada èTIC 2016 en un minut!
 

Fa uns dies va tenir lloc la 2a edició de l'èTIC, una jornada que convida a la reflexió entre les relacions entre el desenvolupament tecnològic i l'ètica. Ara podeu veure un vídeo que resumeix en un minut el millor de la jornada!

Ara podeu veure un vídeo que resumeix en un minut les millors imatges de la jornada!

 
 
TEAC2016
 
Materials de la trobada anual de telecentres, TEAC2016
 

Ja us vam explicar com va anar la TEAC2016, però ara l'organització ha compartit les presentacions dels ponents, les fotos de l'esdeveniment i la crònica del lliurament de premis de Telecentre Europe i I-LINC. Pensem que us poden interessar i els compartim amb vosaltres.

 
 
#WomanLiderTIC
 
El talent i el lideratge femení es donen cita a #WomanLiderTIC
 

Recordeu que el 17 de novembre tornen les Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC (#WomanLiderTIC). Comptaran tant amb les veteranes del sector com amb el nou talent jove que pretén combatre l’escassa presència de la dona en l’entorn tecnològic. Ja t'hi pots inscriure!

 
 
 
 
LA XARXA
 

Imatge CC BY 2.0 de Joe The Goat Farmer (Flickr)

Màrqueting digital per a empreses

El servei Cambrils Emprèn organitza aquest taller, adreçat a persones emprenedores, autònomes i micropimes, que ja tinguin nocions de social media i hi vulguin aprofundir per fer una comunicació estratègica del seu negoci.Servei d`orientació sociolaboral a l`Òmnia el Xup de Manresa

Servei d'orientació sociolaboral a l'Òmnia el Xup de Manresa

L'Òmnia el Xup de Manresa ha engegat aquest trimestre una nova col·laboració amb l'Associcació de Veïns del barri el Xup. L'objectiu és donar suport a les persones que estan en procés de recerca de feina.Horari de l`Òmnia Sanfeliu - Sant Ildefons

Taller de WordPress a l'Òmnia Sanfeliu - Sant Ildefons

Enguany, l'oferta de l'Òmnia de l'Hospitalet de Llobregat compta amb una novetat: un taller de WordPress d'una hora setmanal, en el qual els usuaris/àries podran aprendre a crear les seves pròpies pàgines web avançades.Lliurament de diplomes dels cursos de setembre i octubre!

Lliurament de diplomes dels cursos de setembre i octubre!

Durant els mesos de setembre i octubre s’han realitzat diverses formacions en eines digitals al Punt TIC Palau Falguera i al Punt TIC Torre del Roser. Els alumnes s’ho han passat d’allò més bé i han rebut el seu diploma d’aprofitament. 
 
NOTÍCIES
 

Xarxanet.org ofereix webinars sobre tecnologia a les entitats catalanes

Xarxanet.org ofereix webinars sobre tecnologia a les entitats catalanes

El suport tecnològic és bàsic per tal que les entitats sense afany de lucre més petites puguin desenvolupar la seva tasca. Xarxanet.org els ofereix assessorament, formació i la possibilitat de tenir una plana web. Ara, a més a més, organitza un cicle de webinars al voltant de les eines de gestió, els formularis d'inscripció i la LOPD.

 

Repte habitatge inclusiu

Es busquen solucions tecnològiques per un habitatge digne

M4social llança el #reptehabitatge, tot fent una crida a desenvolupar solucions tecnològiques, preferentment mòbils, per l’habitatge inclusiu a Catalunya. Les inscripcions estan obertes fins al 7 de novembre.

 

L’IOC oferirà un CFGS d`animacions 3D, jocs i entorns interactius

L'IOC oferirà un CFGS d'animacions 3D, jocs i entorns interactius

L'Institut Obert de Catalunya (IOC) impartirà un cicle formatiu sobre Animacions 3D, jocs i entorns interactius. Serà el segon semestre d'aquest curs 2016-2017 i la inscripció es podrà realitzar durant el mes de novembre.

 

Retorna, portal que fomenta l`ocupabilitat de joves professionals a comarques rurals

Retorna, un portal que fomenta l'ocupabilitat de joves professionals a comarques rurals

El Consorci Intercomarcal d'Iniciatives Socioeconòmiques (CIS) de la Ribera d'Ebre i la Terra Alta ha presentat una plataforma web que busca el retorn i la inserció laboral dels i les joves a les zones rurals.

 
 
 
AGENDA
 
 
New Friends 2016
Del 2 al 4 de novembre, Cosmocaixa, Barcelona [+info]
New Friends 2016
Del 2 al 4 de novembre, Cosmocaixa, Barcelona [+info]
Impressió 3D amb personatges de videojoc
Del 4 al 11 de novembre, Centre Cívic Convent de Sant Agustí, Barcelona [+info]
Col·loqui: Dades i universitat del futur
7 de novembre, Col·legi de Periodistes de Catalunya, Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC