Setmanari Punt TIC - núm. 620

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
19 de setembre - núm. 620

 
 
Imatge del grup d`estudi CODEMOB
 
Dinamitzadors de Punt TIC es formen a Croàcia amb CODEMOB
 

Un grup de dinamitzadors de la Xarxa Punt TIC han participat en una formació presencial a Croàcia, organitzada pel projecte CODEMOB (Coding and Mobile). Quatre membres de Telecentre-Europe: Interfaz3, COMMET, Telecenter i El Teb amb la Universitat de Dortmund, treballen en un currículum per a impartir formació sobre Coding i l'ús eficaç de Dispositus Mòbils a l'educació als telecentres.

 

 
 
Joves, religions i tecnologia
 
Marianao i El Teb participen al reportatge "Joves, religions i tecnologia"
 

El Teb, del barri barceloní del Raval, i la Fundació Marianao, de Sant Boi de Llobregat, han participat al reportatge "Joves, religions i tecnologia", impulsat per l'Observatori Blanquerna de Comunicació, Religió i Cultura. El vídeo, que es fonamenta en una enquesta realitzada per l'observatori, ofereix testimonis de diverses entitats socials i religioses que treballen amb joves.

 
 
JdIS 2015
 
Ja coneixes el programa de la Jornada de la Internet Social 2016?
 

El proper 28 de setembre us convoquem a la Jornada de la Internet Social 2016, la trobada anual de dinamitzadors/es i professionals TIC vinculats al projecte de la Xarxa Punt TIC. Aquest any centrem la JdIS en les noves eines, oportunitats i estratègies per a la innovació al món digital i al món del treball. Voleu conèixer el programa que us hem preparat?

 
 
 
 
LA XARXA
 

Ull Crític La Betsaida

Ets jove i tens "Ull crític"? L'Espai Tecnològic La Betsaida t'espera!

Ull crític" és un projecte audiovisual de l'Espai Tecnològic La Betsaida, a Badalona, que vol fomentar la participació activa i l'esperit crític entre els joves. La metodologia de treball és participativa, els rols i les tasques es difuminen i cada un dels joves participa en totes les fases de realització audiovisual. No deixis escapar la oportunitat!Whatsapp a la web de la Xarxa Punt TIC

Comparteix les novetats de la Xarxa Punt TIC amb els teus contactes de Whatsapp!

Aquesta setmana hem implementat una nova eina que permet socialitzar els continguts de la web de Punt TIC a terminals mòbils, d'una forma molt ràpida i senzilla. Vols saber com fer-ho? 
 
NOTÍCIES
 

Big Data Talent Awards

Participa a la 2na edició dels Big Data Talent Awards

El Centre d’Excel·lència en Big Data de Barcelona convoca la 2a edició dels Big Data Talent Awards, uns premis que volen reconèixer les millors tesis doctorals i millors projectes de final de grau, màster o postgrau relacionats amb Big Data i Data Analytics. El jurat busca les propostes més innovadores o amb major impacte socioeconòmic. 

 

Jove connectat a wifi

El #WiFi arribarà a totes les ciutats i pobles d'Europa al 2020

Aquesta setmana la Comissió Europea ha proposat una revisió de la normativa de telecomunicacions que vol donar resposta a les necessitats de connectivitats dels ciutadans i ciutadanes de la Unió Europea. Les propostes volen accelerar l'accés públic al wifi dels europeus i europees.

 
 
 
AGENDA
 
 
Presentació Barcelona Open Data
20 de setembre, Mobile World Centre, Barcelona [+info]
Presentació del concurs smartCAT Challenge
26 de setembre, Sala d'actes d'ACCIÓ, Barcelona [+info]
Jornada TIC i joves. Reptes per a la inclusió
6 d'octubre, Torre Barrina, L'Hospitalet de Llobregat [+info]
Barcelona Tech Experience
10 de novembre, Antiga Fàbrica Estrella Damm, Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC