Setmanari Punt TIC - núm. 618

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
05 de setembre - núm. 618

 
 
Call for papers MWC17
 
Estàs interessat en participar com a ponent al MWC 2017?
 

El Mobile World Congress, el congrés de telefonia mòbil més important del món, busca empreses i persones individuals que vulguin participat com a ponents a la seva edició de 2017. El termini de presentació de propostes finalitza el proper 16 de setembre. No deixis escapar aquesta oportunitat!

 
 
ACTIC a Ribera d`Ebre
 
Aconsegueix l'ACTIC al Telecentre de Ribera d'Ebre
 

Els tècnics del Telecentre de Ribera d'Ebre han renovat la seva oferta formativa per aconseguir l'ACTIC, l'acreditació de competències TIC de la Generalitat de Catalunya. La formació, en modalitat semipresencial, estarà disponible per als nivells bàsic i mitjà i començarà el 12 de setembre.

 
 
Premi 12x12 Dona TIC
 
Premis 12x12 Dona TIC: busquem a dones referents en l'àmbit TIC!
 

La Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració de l’Observatori Dona, Empresa i Economia, impulsa la segona edició del premi 12×12 Dona TIC, que pretén reconèixer el paper fonamental de les dones en el món professional, empresarial i acadèmic de l’àmbit TIC.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Cursos a Xarxantoni

Matricula't als cursos de Xarxantoni!

El punt TIC-Òmnia de Xarxantoni, al barri barceloní de Sant Antoni, ja té a punt la seva programació de tardor. Les persones interessades s'hauran d'inscriure el proper 15 de setembre entre les 10 i les 13 hores.Punt Òmnia Banyoles

L'Òmnia de Banyoles es prepara per la tornada de vacances

Per anar acabant l'estiu i preparant la nova temporada, el punt TIC Òmnia de Banyoles ens proposa tot un seguit d'activitats per a la tardor. Es tracta d'activitats gratuïtes i les inscripcions ja estan obertes.Òmnia El Vendrell

Cursos de tardor a l'Òmnia de El Vendrell!

El punt TIC Òmnia de El Vendrell posarà en marxa la seva programació de tardor a partir del mes d'octubre. A partir del 13 de setembre podeu formalitzar les inscripcions per als seus tallers gratuïts i reservar la vostra plaça!PO de Salt

Els joves del PO de Salt publiquen una mostra visual del territori

El Punt Òmnia de Salt ha fet un vídeo on es mostren el territori i les seves característiques i on participen joves usuaris d'entre 12 i 14 anys vinculats a diferents entitats del municipi. 
 
NOTÍCIES
 

Concurs apps Fundació Esplai

Vols crear l'app del Fòrum Fundació Esplai 2016?

La Fundació Esplai organitza el concurs "App Fòrum 2016" per a la creació de l'aplicació mòbil que s'utilitzarà durant la seva trobada anual d'enguany. La convocatòria s'adreça joves no professionals entre els 16 i els 30 anys.

 

Coworking a Riba-roja d`Ebre

A El Periódico parlen sobre coworking rural i Riba-roja d'Ebre

El Periódico ha publicat durant els últims dies un article on es fa ressó del projecte de coworking rural que estan impulsant des de Riba-roja d'Ebre, a través del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre i Cowocat. El text també recull altres experiències al territori català. No us el perdeu!

 
 
 
AGENDA
 
 
Jornada de la Internet Social 2016
28 de setembre, Mobile World Centre, Barcelona [+info]
Presentació del concurs smartCAT Challenge
26 de setembre, Sala d'actes d'ACCIÓ, Barcelona [+info]
6es Jornades R+D+I TIC Salut i Social 2016
Del 29 al 30 de setembre, Edifici El Sucre, Vic [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC