Setmanari Punt TIC - núm. 613

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
04 de juliol - núm. 613

 
 
Robòtica Educativa al Telecentre del Lluçanès
 
Així va ser el taller de robòtica educativa al Telecentre del Lluçà
 

El Telecentre del Lluçà ha programat un taller de robòtica adreçat a infants de Santa Eulàlia de Puigoriol, al municipi de Lluçà. Els i les participants van poder iniciar-se en el món de l'electrònica amb els LittleBits, gràcies al servei de prèstec de material que ofereix la Xarxa Punt TIC.

 
 
Jornada Innovar i Crèixer amb les TIC
 
La jornada Innovar i Crèixer amb les TIC, en 30 segons!
 

Més de vuitanta persones van participar a la Jornada "Innovar i crèixer amb les TIC", dirigida a professionals de formació i l'educació amb TIC amb voluntat d'innovar en les seves pràctiques diàries. En aquest vídeo podeu veure un resum en només 30 segons!

 
 
II Trobada Robòtica Creativa
 
Vols venir a la II Trobada Oberta de Robòtica Creativa?
 

L’estiu és l’època de descansar, desconnectar, prendre’s les coses amb un altre ritme, i sobretot, de gaudir. Amb aquest esperit, ens retrobem amb una nova Trobada oberta sobre Robòtica Creativa el proper 22 de juliol. Les inscripcions ja estan obertes.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Dones del taller Àlbums Digitals

Àlbums digitals per aprenendre col·laborativament

El taller del punt TIC - Òmnia Adsis de Barcelona, pensat com una activitat d'aprenentatge comunitari dirigida a promoure l'ús de les TIC entre la població del barri, ha acabat aquest juny després de més de set edicions consecutives i d'haver atès més de 40 usuaris i usuàries al llarg de tot aquest temps.Makers Sant Feliu

Coneix El Club de Makers a Ràdio Sant Feliu

tots els dimecres de 17h a 20h es porta a terme el Club de Makers a la segona planta de la Torre del Roser. Un espai on persones amb inquietuds en l'àmbit digital exploren de manera pràctica àmbits com la fabricació digital, la robòtica, la impressió en 3D, la programació, l'electrònica o els drons entre altres aspectes.Taller crític d`anàlisi de videojocs

Taller d'anàlisi crític de videojocs al punt TIC El Teb

Algun cop us heu parat a pensar com són els videojocs amb els que juguen els i les vostres participants? O per què els agraden? O quines coses canviarien d’ells? El punt TIC - Òmnia El Teb i l’associació Agargames s'han unit per posar en marxa durant la setmana passada el projecte “Quedem per jugar”, un taller d'anàlisi crític de videojocs.Ciberàgora 2016

La gestió intel·ligent de l'aigua a debat al Ciberàgora 2016

La Xarxa de Telecentres de Tarragona, juntament amb l'Ajuntament de la ciutat i el projecte Tarragona 2017 Smart Mediterranean City, organitzen el Ciberàgora 2016, un espai de referència en l'àmbit de la integració de les TIC amb els i les ciutadanes en el context de les ciutats intel·ligents. El fòrum té lloc el 5 de juliol al Palau Firal i de Congressos tarragoní.Imagina i crea amb Scratch a Tremp

Més de 100 nois i noies participen als tallers d'Scratch de l'e-Tremp

Gairebé 120 nois i noies de 5è i 6è de primària han participat als tallers de programació amb Scratch organitzats per l'Ajuntament de Tremp, a través del punt TIC e-Tremp. L'activitat també ha comptat amb la participació del Centre de Recursos Educatius del Pallars Jussà.Programació a l`Òmnia de Banyoles

No et perdis la programació d'estiu del punt TIC-Òmnia Banyoles!

Juliol arriba ple d'activitats al punt TIC - Òmnia de Banyoles! Recerca de feina, realitat virtual i un llarg etcètera d'opcions per a gaudir de l'estiu mentre aprenem. Les sessions tindran lloc de dilluns a divendres en horari de 15 a 20 hores. Inscripcions obertes! 
 
AGENDA
 
 
Jornada de formació per a docents sobre "Els dilemes de la privacitat i el futur d'Internet"
Del 4 al 5 de juliol, CCCB, Barcelona [+info]
Jornada 12x12 Dona TIC
7 de juliol, Palau de la Generalitat, Barcelona [+info]
Drupal Summer Barcelona
Del 8 al 10 de juliol, Citilab, Cornellà de Llobregat [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC