Setmanari Punt TIC - núm. 610

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
13 de juny - núm. 610

 
 
Així va ser el taller de Billage (vídeo)
 
Així va ser el taller de Billage (vídeo)
 

En Jordi Arnau, de l'empresa Billage ens va presentar aquesta plataforma de negoci integral, amb les seves utilitats i també les seves perspectives de creixement. El taller es va realitzar a través d'un webinar, que ara està disponible a través del canal de Punt TIC TV

 
 
Jornada
 
Així va ser la jornada "Innovar i crèixer amb les TIC"
 

Més de vuitanta persones van participar a la jornada tècnica "Innovar i crèixer amb les TIC", dirigida a professionals de formació i l'educació amb TIC amb voluntat d'innovar en les seves pràctiques diàries. No et perdis el recull de publicacions i fotografies que hem recollit!

 
 
Captura pantalla Web de Garantia Juvenil
 
Què és la Garantia Juvenil? Sessió de treball - 17 de juny
 

Per tal de respondre els dubtes sobre la Garantía Juvenil, hem dissenyat una sessió de treball i debat sobre les oportunitats que ofereix la Garantia Juvenil i la participació dels joves. Serà el proper 17 de juny.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Punt TIC Òmnia La Pau

La Xarxa Òmnia inaugura el nou Punt Òmnia La Pau

El passat 17 de maig el nou Punt TIC Òmnia La Pau va obrir les seves portes als veïns i veïnes del barri barceloní de La Verneda-La Pau. Aquest nou punt s'ha obert amb motiu del tancament de l'antic Punt Òmnia situat al barri de Montigalà de Badalona.Voluntariat al Punt Òmnia Riera Bonet de Molins de Rei

Voluntariat al Punt Òmnia Riera Bonet de Molins de Rei

Al Punt TIC Òmnia Riera Bonet han iniciat un registre digital de tots els llibres que tenen al centre per a facilitar el servei de préstec. Han dedicat un espai per a voluntaris que, alhora, vulguin aprendre a realitzar aquest procés i contribuir en el bon funcionament de la iniciativa i la biblioteca.Girona Emprèn

Càpsules formatives Girona Emprèn

Al llarg del mes de juny Girona Emprèn ofereix càpsules formatives al voltant de TIC. Encara ets a temps d'apuntar-te a la sessió de Primers passos en eines per crear i compartir presentacions.Santfeliu Santildefons celebra 40 anys amb una festa!

Santfeliu Santildefons celebra 40 anys amb una festa!

El dia 3 de juny el Club Infantil Juvenil Santfeliu Santildefons celebra la gran festa del 40è aniversari del Club amb activitats obertes al barri i amb l'elaboració d'un mural comunitari. 
 
NOTÍCIES
 

Cartell de la jornada

Jornada sobre infraestructures de xarxa comunitàries

La col·laboració eficient entre administració pública, ciutadania i empreses centra aquesta jornada que es durà a terme el proper divendres 17 de Juny a la ciutat de Barcelona. 

 

European Satellite Navigation - Competition 2016

Concurs català d’aplicacions de navegació per satèl·lit. Participa-hi!

Catalunya celetra el Catalonia Challege 2016, una oportunitat de participar a la final europea de lEuropean Satellite Navigation Competition (ESNC) 

 

Ravalòpolis:

Ravalòpolis: "Carrer del Carme"

Punt TIC-Òmnia del Casal d'Infants del Raval comparteix la producció que han realitzat algunes joves participants i que demostra el seu bon coneixement de l'entorn.

 
 
 
AGENDA
 
 
Ideathon: apps per a tots
18 de juny, Institut Municipal de Persones Amb Discapacitat, Barcelona [+info]
Curs "Crea el teu espai web amb un gestor de continguts"
Del 29 de juny al 29 de juliol [+info]
Curs de pilot avançat de drons
Del 27 de juny al 8 de juliol, Citilab, Cornellà de Llobregat [+info]
IV Jornada sobre Innovació a l'Ensenyament de la Tecnologia
1 de juliol, ESEIAAT, Terrassa [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC