Setmanari Punt TIC - núm. 605

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
09 de maig - núm. 605

 
 
Formació LittleBits i Scratch
 
Vols aprendre Scratch?
 

La xarxa Punt TIC ofereix als seus professionals una formació intensiva sobre Scratch i les seves possibilitats en entorns educatius. Durant el mes de maig realitzarem tres sessions formatives destinades a professionals de la xarxa Punt TIC, a professionals de la rehabilitació en l’àmbit penitenciari i altres persones interessades.

 
 
Cursos de Moodle i Eines 2.0 de El Teb
 
Inscriu-te als cursos del Teb sobre “Blogs i eines 2.0 per a entitats” i “Moodle per a formadors”
 

El punt TIC-Òmnia Teb torna a posar en marxa una nova edició del cursos online «Blocs i eines 2.0 per a entitats» i “Moodle per a formadors”. Ambdues formacions tindran lloc entre el 16 de maig i el 12 de juny. Les inscripcions ja estan obertes!

 
 
Oferta formativa per a dinamitzadors/es de telecentres i espais TIC
 
Formacions per a dinamitzadors/es de telecentres i espais TIC
 

La Fundació Esplai llença de nou el seu catàleg formatiu per als mesos de maig i juny adreçat a coordinadors/es i dinamitzadors/es de Telecentres, espais TIC i organitzacions socials. La proposta esdevé una excel·lent oportunitat per a reciclar-se i millorar les competències d'aquests professionals.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Dia Mundial d`Internet

Com celebrareu el Dia Mundial d'Internet?

El proper dimarts 17 de maig es celebra un any més el Dia Mundial d'Internet. Des de l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC volem saber quines activitats esteu preparant per a commemorar aquest dia. Ens ajudeu?Equip del Fit4Jobs

El projecte Fit4Jobs comença a dissenyar el seu futur

L'equip dels diferents socis impulsors del Fit4Jobs, el projecte europeu d'ocupabilitat adreçat a joves en situació d'atur, es va reunir fa uns dies a Dublin per fer una avaluació conjunta dels resultats del programa.Cartell Sant Jordi Salut Alta

Activitats de primavera al Punt Òmnia La Salut Alta

Després de les vacances de primavera i les activitats de Sant Jordi, el Punt TIC Òmnia de La Salut Alta de Badalona ha endegat la nova programació del centre. Amb això, els responsables del Punt tenen l'objectiu d'abastar diferents col·lectius socials i fer tallers que combinin els cursos més llargs amb els més curts, com són les càpsules o píndoles.Programació Sant Feliu

Nova programació als Punt TIC de Sant Feliu

Aquest mes de maig continua l'oferta de propostes formatives dels Punt TIC municipals amb formacions sobre les seüents temàtiques:  Trucs de Google i Seguretat a Internet, Univers apps, EXCEL: Gestió avançada fulls de càlcul, SAP: Sistemes, Aplicacions i Productes. La inscripció és presencial, al Punt TIC Palau Falguera, la setmana del 2 de maig.Captura pantalla Web de Garantia Juvenil

Què és la Garantia Juvenil? Sessió de treball - 17 de juny

Per tal de conèixer millor què és la Garantia Juvenil  i  com funciona hem dissenyat una sessió de treball i debat sobre les oportunitats que ofereix la Garantia Juvenil i la participació dels joves. La cita és el proper 20 de maig de 2016, en horari de 10.30 a 14.00 h. Aprifita aquesta oportunitat de conèixer aquesta proposta d'aprop des de la distància i amb els seus organitzadors.Punt Òmnia Casal Cívic de Pomar

Evocació través de la música al Punt TIC Òmnia CC de Pomar

El Punt Òmnia Casal Cívic Pomar de Badalona i el Pla de desenvolupament comunitari (PDC) van organitzar el passat 6 d'abril un taller d'audició musical id'estimulació cognitiva a través de la música espanyola dels anys cinquanta i seixanta. L'activitat va estar dirigida a participants de més de 60 anys derivats del projecte Xarxa Solidària i amb problemes de salut diversos. 
 
NOTÍCIES
 

Persones treballant

Sessió informativa "Forma't i treballa al sector tecnològic"

El Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) col·laborarà amb set de les principals empreses del sector tecnològic per formar i contractar persones joves inscrites a la Garantia Juvenil.

 

Fundació Barcelona FP

Vols trobar feina al sector mòbil? Apunta't a un cicle de formació professional!

La formació professional s'està adaptant a les noves professions. La Fundació Barcelona Formació Professional llença una campanya per donar a conéixer la seva oferta formativa relacionada amb la indústria del mòbil.

 

Dones i TIC

L'escletxa de gènere creix en l'àmbit de les TIC

El World Economic Forum prediu que la bretxa de gènere no es tancarà fins a l'any 2133. Coincidint amb la celebració del Dia Internacional de les Nenes a les TIC s'han donat a conèixer aquestes i altres dades que posen de manifest la necessitat d'impulsar iniciatives per augmentar la presència i participació de les joves i dones en el món tecnològic.

 
 
 
AGENDA
 
 
Jornada - El meu negoci a Internet
17 de maig [+info]
VIII Jornada de Programació i Robòtica educatives
21 de maig, Citilab, Cornellà de Llobregat [+info]
Taller "Connectar comunitats com a competència digital"
23 de maig, EUN / Future Classroom Lab, Brusel·les [+info]
Xerrada "Emocionem-nos educant" a Riba-roja d'Ebre
28 de maig, Zona Líquida Riba-roja Coworking, Riba-roja d'Ebre [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC