Setmanari Punt TIC - núm. 603

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
25 d'abril - núm. 603

 
 
Web en anglès de la Xarxa Punt TIC
 
La web de la Xarxa Punt TIC ara en castellà i anglès
 

A partir d'aquesta setmana podeu trobar tota l'actualitat de la Xarxa Punt TIC també en anglès i castellà. El portal web passa a ser multi-idioma amb l'objectiu de donar més projecció internacional a les activitats i projectes que es desenvolupen a la xarxa.

 
 
Web de Telecentre Europe
 
Quatre ofertes de feina a Telecentre Europe
 

La xarxa europea de telecentres, Telecentre Europe, busca quatre professionals per a incorporar al seu projecte. Les places a cobrir corresponen als perfils de project officer, community manager, organitzador d'esdeveniments i investigador per al projecte Skillage.

 
 
Jornada Punt TIC i Presó
 
8 de juny: "Innovar i Créixer amb les TIC"
 

Reserva't la data!!! El programa Compartim del Departament de Justícia i la Xarxa Punt TIC tornen a unir-se per organitzar la "Jornada Punt TIC i Presó". La innovació serà el fil conductor d'una trobada que vol reflexionar sobre els reptes i oportunitats que ofereixen les TIC als centres penitenciaris.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Taller de Fotograffia a Sant Feliu

Taller de fotografia al Punt Òmnia Sanfeliu Sant Ildefons

El Punt Òmnia Sanfeliu Sant Ildefons de l'Hospitalet de Llobregat ha obert la quarta edició del taller de fotografia creativa, un espai on aprendre els conceptes bàsics de la fotografia i del retoc fotogràfic, així com fer servir aquest recurs com a eina d’inclusió comunitària i d’inserció sociolaboral.Grup de Yuzzers

Yuzz Sant Feliu i Yuzz Sant Cugat trien els millors pitch dels seus companys

Els yuzzers han afrontat aquest mes el seu segon repte: el concurs de pitch, en el que han de presentar la seva idea. I, de nou, per a seleccionar els millors, es van reunir amb els seus companys de Yuzz Sant Cugat per a la valoració conjunta de projectes.Reporters de l`espai Tecnologic

Els Joves Reporters entrevisten el CAS Baluard

Participants del projecte Joves Reporters de l'Espai Tecnològic del Casal d'Infants del Raval han entrevistat al CAS Baluard, conegut com la Sala Baluard, per conèixer de primera mà la seva tasca amb les persones drogodependents.Jornades 2.0 de Valls: Gamificació

Jornades 2.0 del punt Òmnia Valls: Gamificació

La gamificació serà el tema central de la tercera de les conferències que formen part del cicle "Jornades 2.0" del punt Òmnia de Valls. Es tracta del quart any consecutiu que la ciutat programa aquest cicle de xerrades. 
 
NOTÍCIES
 

9 Premis Educaweb

Participa a la 9a edició dels Premis Educaweb

Educaweb ja ha obert el període de presentació de candidatures per a la novena edició dels Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional. El certamen vol potenciar l'orientació acadèmica i professional donant a conèixer totes les experiències, projectes i materials innovadors en aquest àmbit que es realitzen a l'estat espanyol.

 

Coworking Spain Conference 2016

Coneix el programa de la Coworking Spain Conference 2016

Els propers 20 i 21 de maig es celebra la 5a edició de la Coworking Spain Conference, un esdeveniment anual que serveix com a punt de trobada per analitzar les noves tendències, problemàtiques i oportunitats del sector.

 

Presentació de TECNIO

La Generalitat presenta TECNIO, acreditació de proveïdors catalans de tecnologia

La Generalitat va presentar fa uns dies el nou segell TECNIO, una acreditació que rebran les entitats catalanes que desenvolupen i faciliten tecnologia per a les empreses.

 
 
 
AGENDA
 
 
Casos d'èxit de la Internet de les Coses a Catalunya
26 d'abril, Sala d'actes d'ACCIÓ, Barcelona [+info]
Game Jam 2016
Del 6 al 8 de maig, Citilab, Cornellà de Llobregat [+info]
g4g Day@Barcelona 2016
7 de maig, Universitat de La Salle , Barcelona [+info]
III Jornada Espiral Emprèn
21 de maig, CaixaFòrum Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC