Setmanari Punt TIC - núm. 600

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
04 d'abril - núm. 600

 
 
Get Online Week 2016
 
Més de 2600 participants a la Get Online Week a Espanya
 

Un total de 2662 han participat a Espanya a la Get Online Week, celebrada entre el 14 i el 20 de març. És un projecte impulsat per Telecentre Europe, on enguany han participat xarxes de telecentres de 19 països diferents. "Impulsant la capacitació digital" n'ha estat el lema d'aquesta setena edició.

 
 
Formació Punt TIC
 
Respon l'enquesta de formació per dinamitzadors/ores de Punt TIC
 

Si encara no ho has fet, ets a temps de respondre l'equesta sobre formació per als professionals de la Xarxa Punt TIC. Volem saber sobre quins temes t'agradaria estar format/da o informat/da i en quines experiències t'agradaria involucrar-te com a participant o com expert/a i aportar els teus coneixements.

 
 
Telèfon mòbil
 
Jornades "L’ús del mòbil en el modelatge del comportament humà"
 

El Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada organitza la jornada "L'ús del mòbil en el modelatge del comportament humà", que tindrà lloc el proper 21 d'abril. L'espai vol reflexionar sobre la interferència dels telèfons mòbils en el nostre desenvolupament i relacions com a individus.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Programació a l`Òmnia de Banyoles

Activitats de primavera al Punt TIC de Banyoles

El Punt TIC - Òmnia de Banyoles, al Pla de l'Estany, presenta la seva programació per als propers mesos d'abril a juny. Es tracta d'una proposta adreçada tant a persones joves com a adultes.Atenció i qualitat de serveis al client

Curs de qualitat de serveis als clients al Telecentre de l'Alt Urgell

El Telecentre de l'Alt Urgell-CETAP organitza per al proper mes d'abril una formació sobre "Atenció i Qualitat de serveis als clients". Es tracta d'un curs gratuït i en modalitat presencial.Cartells d`ajuda als refugiats

Com ajudar els refugiats a través d'Internet

Des del Punt TIC Òmnia de Santa Coloma de Cervelló han realitzat un recull d'accions que ells mateixos duen a terme i que socialitzen per sensibilitazar a la població i canalitzar les seves angoixes en relació a la problemàtica dels refugiats.PC Modding

Taller de 'PC modding' al Punt Òmnia Associació de Veïns Font dels Capellans de Manresa

El Punt Òmnia Associació de Veïns Font dels Capellans de Manresa ha començat un nou projecte anomenat PC Modding, un taller en el qual els usuaris del Punt Òmnia transformen externament i internament un ordinador. 
 
NOTÍCIES
 

Net Futures

Vols col·laborar en dibuixar el futur d'Internet?

Net Futures (“El futur de la Xarxa”) necessita la teva ajuda. Aquest projecte impulsat per la Comissió Europea té com a objectiu establir les bases i coordinar la recerca, innovació i iniciatives polítiques entorn al futur d'Internet i el programari i serveis que se'n deriven. Per a poder fer-ho volen comptar amb la teva opinió!

 

Logo de RoboCAT

RoboCAT, el primer campionat de robòtica lliure de Catalunya

L'Associació El Racó dels Robotaires, amb la col·laboració de la Diputació de Girona, els ajuntaments de Vilablareix i Girona i la Generalitat de Catalunya, organitzen RoboCAT 2016, el primer campionat de robòtica lliure de Catalunya. La cita és el proper 28 de maig a Vilablareix.

 

InnoEmprèn

Innoemprèn, programa d'alt rendiment per a emprenedors

Fins a l'11 d'abril pots inscriuret a InnoEmprèn, un programa d’alt rendiment promogut des de TecnoCampus que transforma la teva idea de negoci en un projecte d’empresa potent. El projecte s'adreça a persones emprenedores amb una idea de negoci singular, innovadora o de base tecnològica o bé a empreses de recent creació.

 

Presentació de la prova pilot amb Moodle

Ensenyament potencia l'ús de Moodle a les escoles catalanes

El Departament d'Ensenyament ha anunciat aquest setmana la posada en marxa a partir del proper curs d'un projecte pilot a través de la plataforma Moodle per promoure les competències bàsiques. Es tracta d'un prototip de plataforma, desenvolupat per Moodle i la Universitat de Montreal.

 
 
 
AGENDA
 
 
Conferència "Voluntariat social i acció comunitària"
7 d'abril, DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials, Barcelona [+info]
I Jornada #esTICenllaçat
19 d'abril, Palau Macaya, Barcelona [+info]
Taller bàsic de la tècnica audiovisual aplicada a l'escena
Del 19 al 28 d'abril, Sala Conservas, Barcelon [+info]
Festa de presentació de la Ubuntu Xenial Xerus 16,04 LTS
21 de maig, IES Ebre, Tortosa [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC