Setmanari Punt TIC - núm. 597

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
07 de març - núm. 597

 
 
Les TIC a Catalunya
 
Les TIC donen feina a 85.000 persones a Catalunya
 

El sector de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) ocupa a Catalunya 84.600 treballadors, xifra que suposa prop del 2,7% de la població catalana ocupada, segons dades de l’EPA del tercer trimestre de 2015. Aquest àmbit integra activitats tant del sector industrial, com dels serveis.

 

 
 
15 Encuentro Redes de Telecentros
 
15a Trobada de Redes de Telecentros
 

L'Asociación Comunidad de Redes de Telecentros organitza la seva 15a trobada que tindrà lloc els propers 14 i 15 de març a Santiago de Compostela sota el lema "Impulsant la teva capacitació digital". L'esdeveniment compta amb la col·laboració de l'Axencia para a Modernización Tecnolóxica de Galicia (AMTEGA).

 
 
Entrevista a Anna Genís
 
Entrevista a Anna Genís #womaliderTIC
 

Anna Genís és Social Media Consultant. Ha participat a l'edició especial del Còctels&Blocs en motiu del 10è aniversari de Dones en Xarxa i en el marc de les Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC WomanLiderTIC.  L'Anna declara "Las mujeres tenemos que ser relevantes en redes y crear contenido".

 

 
 
 
 
LA XARXA
 

Ravaleados

El Punt Òmnia Servei Solidari present a la Mostra de Documentals Miradocs

El cineclub Barcelona Espai de Cinema organitza, juntament amb el Centre Cívic Casa Elizalde, la mostra de documentals Miradocs. El projecte Ravaleados compta amb la col·laboració del Punt Òmnia Servei Solidari.¡Pomar, quien te ha visto y quien te ve!

El Punt Òmnia Casal Cívic Pomar inaugura l'exposició ¡Pomar, quien te ha visto y quien te ve!

El Punt Òmnia Pomar de Badalona ha inaugurat aquesta setmana l'exposició de fotografies ¡Pomar, quien te ha visto y quien te ve!, creada per imatges que han fet i editat els usuaris del taller d'imatges del Punt Òmnia.Mobile Explorer Clubs

El Teb dinamitza el Mobile Explorers Club (vídeo)

Més de 500 nens i nenes van passar pels tallers d'aplicacions mòbils, producció multimèdia i robòtica dinamitzats pel punt TIC El Teb a l'espai infantil del Mobile World Congress 2016, batejat amb el nom de Mobile Explorers Clubs.Participants de l`Òmnia de Santa Coloma de Cervelló

Els usuaris de l'Òmnia de Santa Coloma ajuden a les empreses d'smartphones

L'Òmnia de Santa Coloma de Cervelló ha llençat una enquesta per detectar les dificultats dels i les seves participants en l'ús de telèfons intel·ligents. L'acció és iniciativa del grup del taller d'smartphones del punt. 
 
NOTÍCIES
 

Projecte esTICenllaçat

El projecte esTICenllaçat ajuda a les ONG's amb les seves necessitats TIC

La Fundació Real Dreams i el Centre Tecnològic de Catalunya (CTecno) posen en marxa esTICenllaçat, un projecte amb l'objectiu de millorar l'accés i capacitació en TIC per ONG's i entitats del tercer sector de l'àmbit català.

 

X Edició Premi Espiral de Edublocs

Oberta la convocatòria del Premi Espiral Edublogs 2016

La 10a edició del Premi Espiral Edublogs ja està en marxa. El certamen, organitzat per Ciberespiral, vol reconéixer la importància i repercussió del blocs en l'àmbit de l'educació. El termini d'inscripció de candidatures per a les diferents categories finalitza l'1 d'abril.

 

100.000 dominis .cat

El domini .cat arriba als 100.000 registres!

La Fundació puntCAT ha anunciat que ja s'han registrat 100.000 dominis .cat! Segons afirma la organització, en 10 anys d'existència el .cat s’ha convertit en el domini de referència la territoris de parla catalana.

 
 
 
AGENDA
 
 
El mòbil i les TIC al servei de l'eficiència en la intervenció social
Del 9 al 10 de març, CCCB, Barcelona [+info]
Women Techmakers Barcelona 2016
11 de març, Facultat d'Informàtica de la UPC, Barcelona [+info]
43a sessió web: "Com la tecnologia transforma la humanitat"
16 de març, Sala d'Actes del Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, Barcelona [+info]
MakerCamp de Primavera
Del 21 al 23 de març, Convent de Sant Agustí, Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC