Setmanari Punt TIC - núm. 593

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
08 de febrer - núm. 593

 
 
Acadèmia de Telecentres de Fundación Esplai
 
Fundesplai llença el catàleg formatiu
 

La Fundació Esplai ha llençat, a través de la seva acadèmia, el seu catàleg formatiu adreçat a coordinadors/es i dinamitzadors/es de Telecentres, espais TIC i organitzacions socials. La proposta esdevé una excel·lent oportunitat per a reciclar-se i millorar les competències d'aquests professionals.

 
 
Compte enrere pel Mobile World Congress
 
Compte enrere pel MWC
 

Del 22 al 25 de febrer Barcelona tornarà a convertir-se en la capital de mòbil gràcies a una nova edició del Mobile World Congress. El congrés de telefonia mòbil més important del món aterra per onzè any consecutiu a la capital catalana per dibuixar les línies de futur del mercat.

 
 
Zona Líquida Riba-roja coworking
 
COWOCAT_RURAL per crear ocupació
 

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre  ha anunciat que enguany tornarà a impulsar noves accions dins el projecte COWOCAT_RURAL per generar ocupació i retenir talent al territori. Aquestes accions es faran a través del Consorci Intercomarcal d’Iniciatives Socioeconòmiques (CIS).

 
 
 
 
LA XARXA
 

La carrossa del Punt Òmnia Trinitat Nova pels veïns del barri

La carrossa del Punt Òmnia Trinitat Nova pels veïns del barri

El Punt Òmnia Trinitat Nova, a Barcelona, ha elaborat,aquestes vacances de Nadal, juntament amb la Comissió de Festes del barri, els guarniments d'una carrossa de la Cavalcada de Reis. Els veïns donen la seva opinió en aquest article.Reciclatge d`ordinadors

Nou curs de formació TIC per a joves a Fundació Trinijove

La Fundació Trinijove i l’Observatori d’Economia Solidària inicien un nou programa formatiu dins el programa de Garantia Juvenil en el sector de les noves tecnologies, especialitzada en el reciclatge i reutilització d’aparells elèctrics i electrònics.
Els joves del Punt TIC Òmnia La Betsaida fan un curt

Amb la mirada posada en la crua realitat del bullying i les conseqüències que aquesta xacra comporta, el grup de joves del Punt Òmnia La Betsaida, a Badalona, s’ha posat a treballar en la creació d’un curtmetratge.Futbol amb robots a l`Espai Tecnològic del Raval

Futbol amb robots a l'Espai Tecnològic del Raval

El Punt Òmnia de l'Espai Tecnològic del Raval treballa amb els seus nens i nenes a través de la robòtica educativa. En aquest vídeo podeu veure un divertit partit de futbol entre dos robots Lego. 
 
NOTÍCIES
 

Web Decidim.barcelona

Barcelona estrena: decicim.barcelona

L'Ajuntament de Barcelona ha estrenat el nou domini .barcelona amb una web participativa que vol recollir propostes ciutadanes per l'elaboració del Programa d'Actuació Municipal (PAM) i dels Programes d'Actuació de Districte (PAD) abans de la seva aprovació definitiva.

 

Entrevista a Joana Sánchez

Entrevista a Joana Sánchez

Joana Sánchez és presidenta d'Íncipy i Inesdi. Ha participat a l'edició especial del Còctel&Blocs en motiu del 10è aniversari de Dones en Xarxa i en el marc de les Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC. Sánchez declara: "Las mujeres sabemos ver oportunidades donde los demás ven problemas"

 

Premis Digitals E-Tech 2015

Nova edició dels Premis Digitals E-TECH

Els Premis Digitals E-TECH han obert el termini de presentació de candidatures per a l'edició 2015 del certamen. La convocatòria té com a objectiu les millors iniciatives gironines en el camp de les noves tecnologies. El termini de presentació finalitza el proper 13 de febrer.

 
 
 
AGENDA
 
 
Trobada "Fem un cafè?": Internet Segura
8 de febrer, GòTIC de Tàrrega [+info]
El món local davant del repte 2.0
9 de febrer, Auditori de la seu de l'ACM, Barcelona [+info]
Women in Mobile
23 de febrer, Espai Francesca Bonnemaison, Barcelona [+info]
43a sessió web: "Com la tecnologia transforma la humanitat"
16 de març, Sala d'Actes del Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC