Setmanari Punt TIC - núm. 592

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
01 de febrer - núm. 592

 
 
 
Entrevista a Mercedes Wullich
 

"Las mujeres tenemos que conocer las herramientas digitales pero además producirlas" declara Mercedes Wullich.
Ella és directora de mujeresycia.com i Les Top 100. Ha participat a l'edició especial del Còctel & Blocs en motiu del 10è aniversari de Dones en Xarxa i en el marc de les Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC.

 
 
App de Punt TIC
 
Les novetats Punt TIC al teu mòbil!
 

Coneixes l'App mòbil de la Xarxa Punt TIC?
Amb aquesta aplicació pots estar al dia de l'actualitat de la Xarxa Punt TIC allà on estiguis a través del teu smartphone. L'app et permet consultar les notícies, recursos i esdeveniments d'agenda publicats al web i permet crear avisos cada cop que es publica un contingut nou.

 
 
 
Llibre d'experiències del programa Òmnia
 

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, a través de la Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària, ha publicat un recull d'experiències desenvolupades dins del programa Òmnia entre els anys 2011 i 2014.
El títol forma part de la col·lecció "Eines" i està disponible de forma online.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Programa Feader

Alt Urgell: ajuts Leader per a empreses del món rural

Des del Telecentre de l'Alt Urgell ens informen que el Consorci GAL Alt-Urgell Cerdanya (CAUC), com a ens gestor del Programa Leader està organitzant un important cicle de xerrades informatives a la Cerdanya i Alt Urgell per tal d’informar de les característiques i de les novetats dels nous ajuts Leader 2014-2020.Jornades 2.0

Valls inicia nova temporada del cicle Jornades 2.0

El punt Òmnia de Valls ha iniciat una nova edició del cicle de xerrades Jornades 2.0. L'activitat, que ja arriba al seu quart any, torna amb la voluntat d'apropar a la ciutadania temes d'actualitat i relacionats amb les TIC.Xarxantoni

Curs d’iniciació informàtica per a la cerca de feina a Xarxantoni

El Punt Òmnia Xarxantoni, de Barcelona, inicia un curs d'iniciació a la informàtica adreçat a la recerca de feina. L’objectiu és facilitar l’accés a les noves tecnologies de les persones desocupades amb la finalitat de millorar la seva ocupabilitat i cerca de feina.Cartell Formació certificat  Generalitat ACTIC a la Ribera d`Ebre

Convocatòria formativa de la titulació ACTIC a la Ribera d'Ebre

Des del Telecentre del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, seu oficial de la titulació ACTIC, s’han creat dos cursos de formació de preparació de la prova tan del nivell bàsic com mitjà perquè la gent de la comarca no hagi de desplaçar-se fora a fer-lo. 
 
NOTÍCIES
 

Smart Cities

Formació per joves en emprenedoria i smart cities

Les entitats Impulsem i Fundació Surt posen en marxa un programa adreçat a joves emprenedors i emprenedores sota el títol "Les smart cities generadores de noves oportunitats per a emprendre".

 

IOT Solutions World Congress

IOT Solutions World Congress

L'IOT Solutions World Congress ha obert el període de presentació de propostes per formar part de la seva programació. En aquesta edició de l'IOT torna amb l'objectiu d'incidir en les oportunitats que ofereix la tecnologia de l'Internet de les coses i el seu paper transformador en l'economia.

 

Google Rise Awards

Els Google Rise Awards

Google convoca la setena edició dels Premis Rise, un programa anual de subvencions per a les organitzacions sense ànim de lucre de tot el món que promouen oportunitats d'educació en l'àmbit de la tecnologia.

 
 
 
AGENDA
 
 
La Salle Breakfast - Tecnologia robòtica al servei de l'educació
2 de febrer, Sala de Congresos, Edificio Sant Jaume, Barcelona [+info]
Barcelona Mini Maker Faire 2016
7 de febrer, CosmoCaixa, Barcelona [+info]
Sisenes jornades de Webquestcat
5 de març, Escola Collaso i Gil, Barcelona [+info]
VIII Jornada de Programació i Robòtica educatives
21 de maig, Citilab, Cornellà de Llobregat [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC