Setmanari Punt TIC - núm. 590

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
18 de gener - núm. 590

 
 
Reviu la Trobada de robòtica creativa en vídeo
 
Reviu la Trobada de robòtica creativa en vídeo
 

Amb aquest vídeo us animem a reviure alguns dels millors moments de la trobada oberta de Robòtica Creativa, organitzada al mes de desembre al PES La Mina.
Una nova oportunitat per endinsar-se en el món de la programació i la robòtica a partir de la comunitat i l'autoaprenentatge, però sobretot amb la creativitat dels participants i les ganes de passar-ho bé!

 
 
Logotip de Codemob
 
CODEMOB: Vols participar-hi?
 

CodeMob és un projecte dissenyat per millorar l'adquisició de competències digitals clau en el marc dels telecentres o Punt TIC.
Contempla tant el desenvolupament de competències digitals de joves desocupats així com les competències de dinamitzadors i formadors a través de formacions específiques per cada col·lectiu. Més informació i enquesta per als interessats.

 
 
Logo de RavalFab
 
El Teb busca joves interessats en robòtica i fabricació digital
 

Al febrer el punt TIC de El Teb arrenca un nou projecte educatiu entorn a la programació, la robòtica i l’impressió 3D! RavalFab serà un espai adreçat a joves on aprendre les primeres passes entorn a la fabricació digital. La formació s’adreça a nois i noies de 16 a 21 anys del barri del Raval, a Barcelona, que vulguin experimentar i desenvolupar la seva creativitat digital!

 
 
 
 
LA XARXA
 

600 anys de l’arribada del poble gitano a Catalunya

600 anys de l’arribada del poble gitano a Catalunya

El Govern ha acordat commemorar aquesta efeméride amb el programa 600 anys del Poble Gitano a Catalunya. És una oportunitat per reconèixer i promoure els valors i la contribució de la cultura gitana, com a part de la cultura catalana.Nous cursos per aquest gener al Punt TIC San Feliu

Nous cursos per aquest gener al Punt TIC San Feliu

Si voleu saber que tenen preparats per aquest inici d'any, només heu de fer clic en aquest enllaç per escoltar la intervenció de la Patricia Márquez, dinamitzadora digital al Punt TIC, a la secció de Noves Tecnologies de Ràdio Sant Feliu.Tastets TIC a Cambrils

Inscriu-te als Tastet TIC de Cambrils

La Biblioteca Municipal de Cambrils llença la seva oferta formativa trimestral. Les xarxes socials i la biblioteca online seran els dos eixos principals de les activitats. Les places són limitades a 10 alumnes.autoformació

Autoformació Tutoritzada a Ribera d'Ebre

Seguint amb la tipologia que porten al Telecentre de la Ribera d'Ebre des de ja fa més de 13 anys, aquest 2016 segueixen amb la formació a l'iniciació a les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC). 
 
NOTÍCIES
 

USBTinyISP Build

Quins seran els perfils TIC més buscats al 2016?

Els professionals de l'àmbit TIC tornaran a ser els més demanats durant el 2016, una tendència que fa anys que es reprodueix. Però quins seran els perfils més buscats dins d'aquest àmbit?

 

Premio Emprendedores

La Fundació Everis premia projectes innovadors

La Fundació Everis ha obert el termini de presentació de projectes per la XV edició del Premi Everis. L'objectiu de la convocatòria és fomentar l'emprenedoria i el talent en la innovació i la investigació.

 

Entrevista a Patricia Fernadez Carrelo

Entrevista a Patricia Fernadez Carrelo

Patricia Fernandez Carrelo és consultora en marketing, innovació i estratègia digital. Ha participat a la taula "Dones liderant projectes en xarxa. Dones que lideren projectes amb ús intensiu de les xarxes per al seu èxit, principalment d’economia social o finalitat social" dins de les Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC.

 

Enquesta Coworking 2015

Participa a l'enquesta sobre el coworking

Coworking Spain ha llençat la seva enquesta anual per avaluar l'estat del coworking a Espanya durant el 2015. Si ets un cowoker o gestiones un espai de coworking et convidem a que responguis el qüestionari!

 
 
 
AGENDA
 
 
Eines Google per l’eficiència tecnològica de les entitats
27 de gener, ECAS, Barcelona [+info]
Internet of Things: Tendencias de presente y futuro
20 de gener, Mobile World Centre, Barcelona [+info]
2a edició del TOP 20 i catàleg dinàmic d'Apps de salut
20 de gener, Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut, Barcelona [+info]
Tastets TIC: Twitter
13 de febrer, Biblioteca Pública Municipal de Cambrils [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC