Així va ser la FiraGran | Punt TIC - 858

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
08 de novembre - núm. 858

 
 
La Xarxa Punt TIC present a FiraGran
 
Trencant la bretxa digital a FiraGran
 

Del 27 al 29 d’octubre vam estar presents a FiraGran per a trencar amb la bretxa digital entre la gent gran. L'esdeveniment va acollir més de 300 activitats gratuïtes per promoure l’envelliment actiu de les persones grans. Et mostrem un resum.

 
 
jdis2021
 
Apunta't a la #JdIS2021!
 

Arriba de nou la Jornada de dinamització de la Internet Social i no hi pots faltar! El 9 desembre en format híbrid. Coneix els esdeveniments i fes la teva inscripció. T'hi esperem perquè ens ajudis a continuar generant coneixements en xarxa!

 
 
banner biblios
 
Les biblios de la Xarxa Punt TIC ens trobem!
 

Les biblioteques de la Xarxa Punt TIC són un pilar fonamental, ja que fomenten permeten accedir a internet i a eines d’ofimàtica així com impulsar formacions especialitzades. Serà el divendres 19/11 a les 10h. Inscriu-te.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Les càpsules tecnològiques de Girona Emprèn

Coneixes les càpsules tecnològiques de Girona Emprèn?

El Centre d'Iniciatives Locals LabGi! de Girona Emprèn posa a l'abast de tothom càpsules tecnològiques en vídeo sobre robòtica, impressió 3D, Internet de les Coses, realitat virtual o videojocs.Imatge Xarxa Participalab de Catalunya

Vine a les sessions presencials de la Xarxa Participalab

Del 9 al 30/11 apunta't a les sessions presencials de cada demarcació territorial (Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona), a les que estaran convidats les dinamitzadores i responsables dels tres tipus d’equipaments.  
 
NOTÍCIES
 

 Amb aquests consells podràs surfejar la xarxa amb navegadors privats

Com protegir les teves dades sensibles?

En el marc del CyberSecMonth (mes de la ciberseguretat), Internet Segura ens dona alguns consells per al jovent sobre com protegir les dades sensibles amb navegadors privats i evitar que l'historial, les cerques i transaccions siguin visibles per a tercers.

 

Cartell del cicle

Un cicle virtual de contes sobre dones científiques

L'entitat Luciferases ens anima a descobrir dones científiques a través de conte contes amb visió de gènere per apropar la ciència d'una manera dinàmica i vivencial i despertar les vocacions científiques dels infants.

 
 
 
AGENDA
 
 
Taller de Robòtica i Internet de les Coses (IoT)
13 de novembre [+info]
Sessions en línia per a defensar els drets humans en l'era digital
Del 16 de novembre al 13 de gener [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC