Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Biz Barcelona 2013, solucions per a persones emprenedores i PIME

Publicado el 31/05/2013
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Biz Barcelona
Biz Barcelona

El 5 i 6 de juny tindrà lloc al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona una nova edició de Biz Barcelona, un esdeveniment per trobar noves idees i fer créixer el teu negoci. Inclou conferències adreçades a emprenedors/ores per passar de la idea de negoci a la seva comercialització, així com conferències per a PIME orientades al creixement econòmic.

Aquesta jornada reuneix les solucions per a la creació, el creixement i la internacionalització d’empreses i projectes empresarials. 

Comptarà amb quatre espais o àrees:

  • Assessorament i serveis: Experts d'entitats assessores ofereixen assessorament personalitzat per a crear una empresa, com aconseguir finançament, informació sobre innovació i tecnologia, màrqueting i vendes, internacionalització, etc.
  • Finance Marketplace: Noves vies de finançament per als emprenedors. Contacti amb inversors locals, nacionals i internacionals que estan disposats a invertir en una idea empresarial.
  • Programa de jornades: Un fòrum de coneixement i intercanvi de primer nivell, on es debat sobre una gran diversitat de temàtiques a càrrec d'institucions de referència i amb la participació de ponents amb una gran trajectòria.
  • Networking i cooperació: Per a potenciar la interacció, aquests espais, Video Pitch, El Mur, Conecta VIP, ofereixen activitats face to face entre els visitants, per a generar contactes comercials i aprofitar sinèrgies.

Si vols assistir a Biz Barcelona 2013 com a assistent pots aconseguir la teva acreditació a través de la plana web per 12 euros o in situ per 15 euros.

 

Añadir nuevo comentario

Plain text

  • No se permiten etiquetas HTML.
  • Las direcciones de las páginas web y las de correo se convierten en enlaces automáticamente.
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.
CAPTCHA
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.
CAPTCHA de imagen
Introduzca los caracteres mostrados en la imagen.

Te puede interesar también