Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Valoració positiva de les aules mòbils de la Conca de Barberà al 2010

Publicado el 13/01/2011
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Aula mòbil de la Conca de Barberà
Aula mòbil de la Conca de Barberà

170 persones han realitzat cursos d'informàtica durant el 2010 a les dues aules mòbils que han recorregut la comarca de Conca de Barberà.

El projecte “Conc@TIC”, impulsat i promogut pel Consell Comarcal de la Conca de Barberà i l’Organisme Autònom de Desenvolupament juntament amb la col·laboració dels ajuntaments dels respectius pobles, ha finalitzat l’any 2010 amb una valoració molt positiva.

Els cursos de l’aula mòbil estan adreçats a totes aquelles persones que vulguin introduir-se en el món de les Tecnologies de la Informació i de la Comunicació dels diversos municipis de la Conca de Barberà, on hi ha més dificultat d’accés a cursos d’aquest estil.

Aquests cursos han tingut diferents durades depenen de l’assistència, des de cursos de 18 hores fins a 30 h., equivalent a, 2 o 3 setmanes. Els assistents han escollit d’entre un ventall de cursos, els següents: Informàtica Preliminar, Iniciació a la informàtica, Processador de text, Full de Càlcul, Internet i Correu electrònic.

S’ha disposat en tot moment de dues aules mòbils, amb la possibilitat d’instal·lar-se en espais cedits pels ajuntaments o d’altres organitzacions. Durant l’any aquestes dues aules han funcionat al màxim, ja que les dues estaven repartides en dos pobles de la comarca a la vegada. En total hi ha hagut 170 alumnes, 78 homes i 92 dones, tots ells amb un gran interès per aprendre a utilitzar l’ordinador i poder gaudir de les noves tecnologies. La franja d’edat que destaca més en els cursos és la composada entre 45 i 65 anys.

Qualsevol poble de la Conca de Barberà que estigui interessat en realitzar cursos i activitats en el marc de les noves tecnologies podrà gaudir de la realització d’aquests directament al seu municipi, tan sols cal sol·licitar-ho al Consell Comarcal i que hi hagin, com a mínim 8 alumnes interessats.

Añadir nuevo comentario

Plain text

  • No se permiten etiquetas HTML.
  • Las direcciones de las páginas web y las de correo se convierten en enlaces automáticamente.
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.
CAPTCHA
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.
CAPTCHA de imagen
Introduzca los caracteres mostrados en la imagen.