Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Saps què és la Xarxa Punt TIC?

Publicado el 14/12/2020
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio

La Xarxa Punt TIC és una comunitat integrada per centres d'ens locals públics i privats a disposició de la ciutadania, empreses i col·lectius, amb equipament i personal per facilitar l'accés a les TIC i la societat del coneixement. T'ho expliquem en aquest vídeo!

La Xarxa de Telecentres de Catalunya va néixer l'any 2002, quan el Parlament de Catalunya va aprovar el Pacte per a la promoció i el desenvolupament de la societat de la informació a les administracions públiques catalanes. Un dels aspectes fonamentals d'aquest pacte va ser la creació d'una xarxa de punts públics d'accés a Internet amb l'objectiu de minimitzar el risc de fractura digital i garantir l'equilibri territorial i la cohesió social.

Els Punt TIC són més de 500 centres referents i espais integradors que potencien la dinamització comunitària i/o econòmica del territori. Durant els darrers anys, molts d'ells han fet una evolució des del’alfabetització digital cap a la innovació social digital, per apoderar els ciutadans per fer un ús lliure i responsable de la tecnologia. Us animem a actuar com a element dinamitzador de la societat digital!

Añadir nuevo comentario

Plain text

  • No se permiten etiquetas HTML.
  • Las direcciones de las páginas web y las de correo se convierten en enlaces automáticamente.
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.
CAPTCHA
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.
CAPTCHA de imagen
Introduzca los caracteres mostrados en la imagen.