Regals telemàtics
Regals telemàtics.

Es tracta d'un programa que representa l'aplicació de l'esperit de Mozilla a l'àmbit dels reproductors i que se situa al mateix pla que l'iTunes d'Apple. Es pot descarregar també des de la mateixa pàgina de Softcatalà.

Una altra novetat, certament una mica relativa, és que el navegador de Google Chrome ha deixat de ser beta i presenta ja la seva versió més estable i consolidada. És sabut que Google s'ha convertit en una empresa tant gegant i omnipresent que sovint fa por. Però la realitat és que els seus productes són imaginatius, bons, generalment gratuïts. El navegador Chrome ha aconseguit en poc temps una bona penetració, la seva qualitat és innegable i algunes de les seves característiques es veuran copiades ràpidament per altres navegadors. Podem veure les característiques del nou Chrome i les diferències amb la versió beta aquí o aquí o a la pàgina oficial on Google ho ha anunciat.

Per descomptat que totes dues novetats comparteixen una característica: podem fer-les servir en català. Un petit regal ara que vénen festes.