Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Participació de l'Infocentre en el Parc de Nadal

Publicado el 11/01/2008
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio

Gran èxit de participació en el taller organitzat per l'Infocentre en el parc de Nadal de Santa Bàrbara.

Com al llarg del 2007 venim fent, de sortir del Telecentre i participar en les les diferents activitats organitzades per l'Ajuntament de Santa Bàrbara, Festes Majors, Jornades Culturals, etc, aquest Nadal, l'Infocentre ha participat en el Parc de Nadal de la nostra població.

Gràcies a l'aula mòbil cedida per la Diputació de Tarragona, em comptat amb un equipament complert per a poder realitzar el taller, deu ordinadors portàtils, un projector amb la seva pantalla, una impressora, i tot el necessari per a poder tenir connexió a Internet en tot els aparells.

En el taller oferíem connectivitat i activitats infantils per mig de CDs i DVDs d'activitats, també anàvem passant reportatjes i pel·lícules infantils per la pantalla, tot per supost utilitzant les TICs i ensenyant als participants el bon ús d'aquestes.

La participació va èsser molt positiva, ja que va ser un dels tallers més visitats i amb més participació d'aquesta edició, tant l'organització com el personal de l'Infocentre estem més que contents amb la resposta dels participants, i esperem poder-hi participar en properes edicions.