Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

La detecció de problemes a l’empresa és el tema que centrarà el nou esmorzar dels divendres al CETAP

Publicado el 18/03/2014
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Cartell
Cartell

La xerrada tindrà lloc aquest divendres, de 10 a 11 del matí, i és oberta a tothom.

Els senyals d’alerta per detectar problemes a l’empresa és el tema que centrarà la pròxima sessió del cicle sobre finançament empresarial del programa“Esmorzars dels divendres al CETAP”, que tindrà lloc el pròxim dia 21 de març de 10 a 11 del matí a la tercera planta de l’edifici Les Monges, a la Seu d’Urgell, i serà conduïda per tècnics de la consultoria Avenç.

Durant la sessió informativa es tractaran temes com ara la manera de fer un seguiment pro-actiu per avançar-se als problemes, visió crítica del funcionament dels diversos departament de l’empresa, la modificació dels hàbits de treball, la vida d’una empresa, els deutes excessius, els conflictes entre socis i el repartiment de beneficis, entre d’altres. El programa “Esmorzars dels divendres al CETAP” es va posar en marxa el passat 17 de gener amb un primer cicle sobre finançament empresarial, compost de quatre sessions, la darrera de les quals està programada per al 25 d’abril amb el títol “Reestructuració, refinançament i impagaments”.

Tot i que les xerrades programades van directament adreçades a emprenedors i empresaris, són obertes també a totes aquelles persones que tinguin interès a informar-se dels temes que s’hi tracten. Per participar a cadascun dels actes, caldrà confirmar prèviament l’assistència a l’adreça de correu electròniccetap@alturgell.cat.

El plantejament de la sessió amb aquest nou format permet aprofitar l’estona d’esmorzar, de 10 a 11 del matí, per informar-se sobre temes d’interès empresarial. Es tracta d’una iniciativa del CETAP, ens gestionat conjuntament pel Consell Comarcal de l’Alt Urgell i l’Ajuntament de la Seu, i s’emmarca dins del programa Catalunya Emprén i de les accions de desenvolupament local del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

Añadir nuevo comentario

Plain text

  • No se permiten etiquetas HTML.
  • Las direcciones de las páginas web y las de correo se convierten en enlaces automáticamente.
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.
CAPTCHA
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.
CAPTCHA de imagen
Introduzca los caracteres mostrados en la imagen.