Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Jove: què vols? Enquesta CODEMOB!

Publicado el 16/02/2016
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
CODEMOB
CODEMOB, por El Teb. 2015. Licencia: BY-NC-ND

CODEMOB és un projecte europeu que oferirà formació gratuïta per a joves en programació i ús dels dispositius mòbils, i en competències digitals clau per al futur.

60 joves desocupats a Bèlgica, Croàcia, Hongria i Estat Espanyol, 15 a cada país, podran participar d'aquesta experiència d'aprenentatge, en un programa dissenyat i impartit per dinamitzadors digitals. Ara mateix, s'està desenvolupant el temari, i els autors i autores han dissenyat una enquesta per a conèixer millor les necessitats, els interessos i les expectatives d'aquests joves.

A través d'aquest formulari -disponible en diferents idiomes-, el projecte Europeu s'apropa al jove i li demana opinió sobre com estructurar els estudis i també sobre el seu interès per a participar-hi en aquesta oportunitat internacional. S'ha previst que la formació es realitzi a través d'una plataforma de formació en línia, i en les diferents llengües participants del projecte, com ara el català i el castellà.

Aquesta oportunitat vol donar resposta a les necessitats presents i futures del mercat laboral, ja que ben aviat el 90% dels llocs de treball, en qualsevol sector, requerirà un cert nivell d'habilitats digitals. La programació és una manera d'ensenyar el pensament algorítmic i computacional, i un catalitzador de pensament que combina creativitat amb enfocament estructurat, d'eficiència i de capacitat per planificar. L'ús eficaç dels dispositius mòbils com telèfons intel·ligents i tauletes pot millorar enormement l'aprenentatge i el desenvolupament personal, les habilitats socials, la connectivitat, i en última instància, la capacitat de trobar una bona feina. L'Associació per a Joves Teb, en col·laboració amb la Xarxa Punt TIC, són els socis responsables del projecte al nostre país.

Si ets dinamitzador digital o responsable de Telecentre, ajuda'ns a arribar als joves! Només han d'omplir l'enquesta i estaran encaminats cap a un futur més digital.

Añadir nuevo comentario

Plain text

  • No se permiten etiquetas HTML.
  • Las direcciones de las páginas web y las de correo se convierten en enlaces automáticamente.
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.
CAPTCHA
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.
CAPTCHA de imagen
Introduzca los caracteres mostrados en la imagen.