Cursos TIC als municipis de la Conca de Barberà
Cursos TIC als municipis de la Conca de Barberà.

La setmana del 12 de gener van començar els primers cursos de noves tecnologies de l’any 2009. Aquests cursos s’organitzen des del projecte “Conc@TIC”, impulsat i promogut pel Consell Comarcal de la Conca de Barberà i l’Organisme Autònom de Desenvolupament.

La novetat més destacada d’aquest any és que el projecte ha ampliat a dues el nombre d’aules mòbils disponibles. Aquestes aules mòbils es conformen d’ordinadors portàtils que es poden instal·lar en espais cedits pels ajuntaments o d’altres organitzacions de la comarca.

Qualsevol poble de la Conca de Barberà que estigui interessat en realitzar cursos i activitats en el marc de les noves tecnologies podrà gaudir de la realització d’aquests directament en el seu municipi, tan sols cal sol·licitar-ho al Consell Comarcal.

Actualment les dues aules mòbils es troben instal·lades a Rocafort de Queralt i a Vimbodí i Poblet, on s’estan realitzant els cursos d’Ofimàtica amb l’OpenOffice.org i d’Iniciació a la Informàtica, respectivament. L’acceptació d’aquests cursos ha estat molt alta, amb un gran nombre de persones inscrites, superant les expectatives previstes, totes elles amb molt d’interès per aprendre a utilitzar l’ordinador i poder gaudir de les noves tecnologies.