Resum Noticia:

La Fundació Barcelona Digital convoca dos premis en el marc de la desena edició del congrés.

Descripció:

El bdigital Global Congress, que es celebra a Barcelona, és el congrés de referència sobre els avenços de les TIC i els seus usos en l'àmbit empresarial, tecnològic i social. Enguany tindrà lloc del 20 al 22 de maig i es preveu que rebrà més de 2.500 assistents.

En el marc d'aquest congrés, la Fundació Barcelona Digital, l'organitzadora de l'esdeveniment, ha convocat dos premis: la 6a edició dels Premis bdigital Global Congress a la Innovació Digital i la 3a edició del Premi bdigital Global Congress Ciutat del Coneixement.

El premi bdigital Global Congress Ciutat del Coneixement té com a objectiu reconèixer públicament les millors iniciatives (idees, projectes, investigacions) centrades en l'ús social de les TIC.

El premi a la Innovació Digital, en canvi, té com a objectiu recolzar aquelles idees i projectes innovadors de clara aplicació tecnològica basats en resultats generats en les empreses, centres tecnològics i universitats, així com productes i serveis innovadors, desenvolupats o en fase de desenvolupament, encaminats a impulsar l’aprofitament empresarial de resultats i/o tecnologia generada en l'àmbit de la societat de la informació i el món digital.

El termini per presentar els projectes serà l'11 d'abril.

Bases dels premis: bdigital premis