Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Aprèn a fer les teves aplicacions mòbils amb App Inventor

Publicado el 17/07/2014
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Workshop d'App Inventor al Fab Festival
Workshop d'App Inventor al Fab Festival

App Inventor és una plataforma online que permet dissenyar i desenvolupar aplicacions per a mòbils Android de manera senzilla i totalment gratuïta. De fet, només és necessari tenir connexió a Internet i una compte de Gmail.

App Inventor va ser desenvolupada inicialment per a l'Institut Tecnològic de Massachusetts (MIT) i assumit desprès per Google. A través d'una interfície molt senzilla, App Inventor permet dissenyar aplicacions que es connecten amb altres paràmetres del dispositiu mòbils, com ara el sensor de moviment, la càmera o el GPS. Tot i que no està pensada per apps a nivell molt avançat, el cert és que les possibilitats d'App Inventor són molt àmplies.

Un altre factor a tenir en compte és que està pensada per a tots els públics. No calen grans coneixements de programació i això la fa accessible a tota la ciutadania i, per tant, als participants de la Xarxa Punt TIC. De fet, s'estan desenvolupant projectes als centres amb alumnes de secundària que ja han donat els seus fruits. Aquestes iniciatives s'emmarquen dins del projecte de la Generalitat de Catalunya, "Mobilitzem la informàtica".

En la següent entrevista, dins del marc del Fab Festival, el director de projectes educatius d'innovació, Francesc Pérez, ens aporta més llum sobre el seu funcionament.

 

Añadir nuevo comentario

Plain text

  • No se permiten etiquetas HTML.
  • Las direcciones de las páginas web y las de correo se convierten en enlaces automáticamente.
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.
CAPTCHA
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.
CAPTCHA de imagen
Introduzca los caracteres mostrados en la imagen.