Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

iSeqüències, joc per treballar dificultats d’aprenentatge i comunicació

Publicado el 04/02/2013
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
iSeqüències, joc per treballar dificultats d’aprenentatge i comunicació
iSeqüències, joc per treballar dificultats d’aprenentatge i comunicació

La Fundació Planeta Imaginario, centre clínic i d’investigació per a infants amb autisme, ha desenvolupat l'aplicació iSeqüències, que ajuda a millorar les habilitats intel·lectuals, verbals, acadèmiques, socials i emocionals dels infants de 0 a 5 anys, tant si pateixen trastorns del desenvolupament com si no.

Es tracta d'una aplicació per a tauletes tàctils (tablets) que ajuda a treballar algunes dificultats d’aprenentatge i comunicació del nens i nenes amb autisme o trastorn generalitzat del desenvolupament.

Ara com ara està disponible per a dispositius iPad i es pot descarregar des d’aquest enllaç. La seva versió reduïda és gratuïta i la completa té un preu simbòlic de 2,39 €, que es destinen a la Fundació Planeta Imaginario per tal que pugui continuar el desenvolupament d’iSeqüències.

Aquest projecte ha tingut el suport dels Ajuts de la Fundació puntCAT i, per això, la Fundació puntCAT organitza un sorteig a través del qual 10 persones podran descarregar-se la versió completa d'iSeqüències de forma gratuïta. S'hi podrà participar fins al 10 de febrer i, per fer-ho, només cladrà demanar-hi un codi per a la descàrrega gratuïta d'iSeqüències. Hi ha diferents vies a través de les quals poder comunicar-se amb puntCAT: per Twitter, Facebook, el seu bloc i el correu electrònic participa[arrova]domini.cat. Entre totes les sol·licituds en sortejaran 10 descàrregues gratuïtes.

Añadir nuevo comentario

Plain text

  • No se permiten etiquetas HTML.
  • Las direcciones de las páginas web y las de correo se convierten en enlaces automáticamente.
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.
CAPTCHA
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.
CAPTCHA de imagen
Introduzca los caracteres mostrados en la imagen.