Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Màster en dinamització de la Societat de la Informació i el Coneixement 2009-2010

Publicado el 13/07/2009
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
MasterUOC
MasterUOC

Matriculació oberta fins al 8 de setembre. Amb l'objectiu de formar professionals capaços de dissenyar, desenvolupar, implementar i avaluar accions de dinamització, la Generalitat de Catalunya, l'STSI ha creat aquesta formació: Màster en dinamització de la societat de la informació i el coneixement.

La Generalitat de Catalunya, per mitjà de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació (STSI) i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), han organitzat el Màster en dinamització de la societat de la informació i el coneixement, amb l'objectiu de formar professionals capaços de dissenyar, desenvolupar, implementar i avaluar accions de dinamització que donin resposta a les necessitats amb què les organitzacions es troben davant la societat de la informació i la comunicació.

La segona edició d'aquest Màster, que començarà el mes de setembre, és oberta tant a dinamitzadors de Punt TIC, com a d'altres professionals de les administracions vinculats amb les TIC. Per més informació, contactar amb la següent direcció de correu electrònic: isolina.ramos [arrova] gencat.cat.