Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

14 dones catalanes es formen en emprenedoria amb Telecentre.org

Publicado el 07/07/2014
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Emprenedoria femenina: Imatge CC BY-SA 2.0: www.flickr.com/photos/usembassyta/7131937261/
Emprenedoria femenina: Imatge CC BY-SA 2.0: www.flickr.com/photos/usembassyta/7131937261/

Emprenedores de Barcelona, Sabadell, L’Hospitalet de Llobregat, Sant Boi de Llobregat i Valls participen en un curs en línia internacional, juntament amb dones llatinoamericanes. La DGTSI i COWOCAT donen suport a aquest grup de dones de diverses maneres.

Telecentre.org i la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya (DGTSI) subvencionen el 100% del cost del curs de les 14 dones catalanes que participen a la formació Dones, emprenedoria i les TIC. Amb aquests ajuts, la DGTSI pretén donar suport a aquelles dones que vulguin formar-se per portar a terme la seva idea de negoci i, a nivell general, fomentar l'emprenedoria femenina a Catalunya.

En aquesta línia, l'Associació Coworking de Catalunya COWOCAT també ha volgut donar suport a les 14 participants catalanes. Ho fa oferint-los la possibilitat de treballar durant uns dies en un espai de coworking de maner gratuïta, per tal que puguin veure com tirar endavant el seu projecte.

El curs s'imparteix entre juny i agost, en format online a través de la plataforma d'aprenentatge de Telecentre.org: Telecentre Academy. La formació té una durada de vuit setmanes i pretén ajudar les participants a desenvolupar projectes empresarials d'àmbit local, però amb recursos que permetin maximitzar l'impacte a nivell global. Facilitarà els coneixements pràctics necessaris per a l'elaboració del pla de negocis, oferirà els recursos tecnològics que faciliten el procés d'emprenedoria i inclou un acompanyament en les etapes inicials de la creació de l'empresa.

Te puede interesar también